Miriam´s Konditoria & Kahvila, Jyväskylä

Hurmaaviin herkutteluhetkiin

Miriam’s on konditoria ja kahvila Jyväskylän keskustassa torin läheisyydessä, missä tarjoillaan aamiaista sekä lounasta muiden käsinleivottujen herkkujen lisäksi. Tuotteet tehdään omilla resepteillä ja erityisruokavaliot otetaan huomioon. Suurin osa kakuista ja leivoksista ovatkin gluteenittomia.

Miriam’sista saat kakut ja muut herkut niin arkeen kuin juhlaankin. Leivonnaiset tehdään alusta asti käsityönä laadukkaista raaka-aineista. Leipuri-kondiittorit työskentelevät kahdessa kohteessa: Leipälä vehnäleipomossa ja kokonaan gluteenittomassa Kakkula konditoriassa.

Kahvila on saanut inspiraatiota ulkomailta ja se on suunniteltu Miriamin toiveiden pohjalta keskieurooppalais-tyyliseksi. Tunnelmallinen kokonaisuus luo täydellisen irtioton arjesta.

Miriam’sin arvoja ovat aitous, rehtiys, ystävällisyys ja ympäristön kunnioitus sekä asiakkaiden ja työntekijöiden arvostaminen. Haluamme tuotteiden olevan aitoja ja laadukkaita. Me pidämme tärkeänä avoimuutta ja luotettavuutta ja sitä, että asiakkaat sekä työntekijät kokevat olonsa tervetulleiksi.

Leipomomme Leipälä

Leipälässä aamu alkaa, kun kaupunki vielä nukkuu. Jyväskylän kantakaupungin kupeeseen piiloutuneessa pikkuleipomossa valmistuvat ensin tuoreet aamiaissämpylät ja pullat, jotka toimitetaan lähes suoraan uunista kahvilallemme ja tilauksia tehneille asiakkaillemme.

Konditoriamme Kakkula

Vain kivenheiton päässä leipomostamme sijaitsee Kakkula eli konditoriamme, josta olemme erityisen ylpeitä, sillä se on suorastaan harvinaisuus: kokonaan gluteeniton konditoria. Lähes kaikki kakkumme, suolaiset piiraamme ja moni muu leivos ovatkin gluteenittomia, vaikka voi olla, ettei moni kahvila Miriam’sin asiakas sitä niin vain hoksaakaan.

Miriam’sin aamiainen

Nauti kahvilassa tai ota mukaasi töihin, kotiin, puistoon…

  • Talon aamiainen 10,50€
  • Ranskalainen aamiainen 7,90

Aamiaista tarjoilemme arkisin klo 7.30–11.00, lauantaisin klo 9.00–12.00.

Miriam´s Cloud Bakery tuo herkut luoksesi!

Miriam’s Cloud Bakery tuo kahvilan herkut, take away -lounaat ja aamiaiset entistä helpommin luoksesi. Voit joko noutaa tilauksesi kahvilan Cloud Bakery -pisteeltä tai Cloud Bakery Vanin pysäkiltä maksutta, tai tilata valitsemaasi osoitteeseen.

Näin Cloud Bakery palvelee:
1. Poimi tuotteet ostoskoriisi ja maksa tilauksesi herkkukaupassamme.
2. Valitse sinulle sopivin toimitustapa.
3. Vastaanota tai nouda tilauksesi jonottamatta Cloud Bakery pisteestä ja nauti!

Katso Cloud Bakery Van- auton reitti ja aikataulut tästä!

Miriam’s lounasravintola Koivuranta

Koivurannassa tarjoillaan lounasta joka arkipäivä. Ravintola sijaitsee VTT:n kiinteistössä Jyväskylässä. Koivurannan lounaat valmistetaan paikan päällä ravintolassa ja tarjolla on joka päivä liha- tai kala- sekä kasvisruokavaihtoehto. Lounasleivät ja leivonnaisvalikoima leivotaan Miriam’sin omalla leipomolla. Huomioi että myös lounaat voit tilata Cloud Bakery toimituksella! (Katso yllä.) Katso lounaslista tästä.

Koivurannantie 1, 40400 Jyväskylä
Aukioloajat Ma-pe klo 9.00–13.00, lounas 09.00–12.30

Miriam’sin verkkokaupasta

Verkkokaupastamme voit tilata erilaisia tuotteita, kuten vaikkapa kana-halloumisalaatin tai ranskalaisen suklaakakun, juuri sinulle sopivaan tarpeeseen. Meidän tavoitteemme on luoda hetkiä, jotka jäävät mieleen! Siirry verkokauppaan tästä!

Miriam’sin herkkupalvelu

Herkkupalvelumme suunnittelee ja toteuttaa kokoustarjoilut ja cateringinpalvelut yrityksellesi. Autamme kiittämään, palkitsemaan tai yllättämään työyhteisösi, yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi. Laajasta valikoimastamme löytyy jotain jokaiselle – tai sitten suunnittelemme ja toteutamme tilauksesi toiveidesi mukaan.

Lisätietoa Herkkupalveluistamme tästä.

Yritystapaaminen Miriam’sissa

Kun haluat tietoa Herkkupalvelumme yrityssopimuksista tai ideoita ja vinkkejä tarjoiluihin, tarvitset apua suuremman tapahtuman suunnitteluun tai kaipaat räätälöityjä tuotteita valikoimamme ulkopuolelta. Lue lisää tästä.

Varaa tapaaminen
Puh: 050 5431487
[email protected]

Miriam’s Nikolainkulmassa

Toteutamme herkulliset juhlat ja kokoukset parhaalla paikalla Jyväskylän keskustassa. Nikolainkulman vuonna 1899 rakennettu vaaleanpunainen kulmakiinteistö on yksi harvoja Jyväskylän keskustassa säilyneitä puurakennuksia. Historiaa henkivä rakennus tarjoaa tilat niin kokousten, koulutusten ja perhejuhlien kuin suurten, yli 100 henkilön, tilaisuuksien järjestämiseen.  Tarjolla on kolme kaunista eri tilaa, jotka vuokrataan tarjoiluineen. Lue lisää Nikolainkulmasta täältä!

Kahvila & Konditoria Miriam’s on myös City Tour de Jyväskylä by Local4U -reitillä!

Läheltä löytyy myös:

Suomen parhaat kylpylät
Suomen parhaat kylpylät
Ravintola Nuotta, Imatra
Ravintola Nuotta, Imatra
Ravintola Säräpirtti Kippurasarvi, Lemi
Ravintola Säräpirtti Kippurasarvi, Lemi
Aasialainen Ravintola Tang Capital, Lappeenranta
Aasialainen Ravintola Tang Capital, Lappeenranta
Ravintola Wanha Makasiini Bistro, Lappeenranta satama
Ravintola Wanha Makasiini Bistro, Lappeenranta satama
Information package for ukrainians in Finland
Information package for ukrainians in Finland

Muita samankaltaisia:

Masu Asian Bistro, Tampere
Masu Asian Bistro, Tampere
Lounaskahvila Café Annika, Lahti
Lounaskahvila Café Annika, Lahti
Pizzeria Napoli, Tampere
Pizzeria Napoli, Tampere
Ravintola Nuotta, Imatra
Ravintola Nuotta, Imatra
Bistro Naapuri, Tampere
Bistro Naapuri, Tampere
Fööni – vapaalentotunneli, Helsinki
Fööni - vapaalentotunneli, Helsinki