Studio AK, parturi-kampaamo- ja kauneuspalvelut, Jyväskylä

Studio AK – Parasta paikallista kauneudenhoitopalvelua yli 20 vuotta!

Studio AK tarjoaa monipuolisia palveluita hiusten, kauneuden sekä hyvinvoinnin parissa – Sinun parhaaksesi. Studio AK perustaja Aki Korpinen kiteyttää:” Laadukkaat, monipuoliset palvelut tulee olla helposti saatavilla ja ammattitaidolla toteutetut.”  Studio AK tärkeitä asioita ovat monipuolisuus, laatu ja yksilö. Aitoja persoonia -lupaus on kulkenut Studio AK rinnalla jo useita vuosia. Se lause mielessä Studio AK tekee töitä tänäkin päivänä. Kohtaamme ihmisen ihmisenä. Studio AK henkilökunta auttaa Sinua löytämään ja päivittämään oman tyylisi huomioiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Yhdessä Studio AK kanssa luo persoonallisuuttasi kuvastavan tyylin, jossa yhdistyy luovuus, ajattomuus, kauneus ja hyväolo.

Monipuolisia palveluita kauneudenhoitoon ja hyvään oloon

Studio AK on neljä toimipaikkaa Jyväskylässä kattava kauneudenhoito-, parturi-kampaamo- ja hyvinvointiketju. Studio AK:lta saat kattavasti ympäri kaupunkia kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät palvelut. Tutustu Studio AK tarjontaan ja löydä juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot! Hyvä olo näkyy myös ulospäin! Studio Ak baari tarjoilee kuplivat ja virvokkeet jokaiseen makuun, joten Studiolla voi viihtyä virkistysiltojen parissa isommallakin porukalla.

Parturi-kampaamo Jyväskylässä

Parturi-kampaamopalvelut löydät kaikista neljästä toimipisteestä: KauppakadultaKuokkalastaLaajavuoresta ja Palokasta. Niistä jokainen tarjoaa kattavan valikoiman hiustuotteita ja Kauppakadun toimipisteessä on myös ammattilaisille suunnattu pikatukku ja verkkokauppa. Siellä on edustettuna mm. seuraavat brändit: Four Reasons, GoldwellIdHAIRB’long-hiustenpidennyksetSim, Sibel ja Wella.

Hiustuotteiden lisäksi Kauppakadulta löydät hyvän valikoiman mm. parta- ja ihonhoitotuotteita, hiuskoruja, kynsilakkoja sekä myös tarjoilua kuplivasta pieneen naposteltavaan. Tuotevalikoima vaihtelee liikkeittäin.

Kauneudenhoito ja muut palvelut:

  • Äijäpalvelut – Studio AK:lla on suunniteltu aivan omat palvelut miehille! Äijäpalvelut sisältävät jokaiselle miehelle sopivan palvelun. Äijäpalvelut kestävät 45 min ja ovat hinnaltaan vain 45€. Valikoimaan kuuluu hiustenleikkaus, pidennetty päähieronta, parran siistiminen, kasvo-, käsi- ja jalkahoito sekä hieronta. Lue lisää äijäpalveluista täältä.
  • OPI Nail Barista saat sekä käsi- että jalkahoidot. Voit valita käsihoidon joko värilakkauksella, kestolakkauksella tai viilalla tehtävällä kynnen kiillotuksella. Myös jalkahoitoihin on valittavissa värillinen lakkaus tai kestolakkaus. Käsi- ja jalkahoidot tehdään OPI:n laadukkailla ja kestävillä tuotteilla. Tutustu OPI käsi- ja jalkahoitoihin täältä.
  • Hius & Meikkikoulu – Varaa edulliset oppilastyöt parturi-kampaamo- tai kosmetologipalveluihin AK:n Hius & Meikkikouluun Kauppakadulle täältä.
  • Studio AK Kauppakadulta saat kaikki hyvinvointipalvelut saman katon alta. Saatavillasi on parturi-kampaamon, kosmetologin, hierojan, jalkojenhoitajan sekä kynsi- ja ripsiteknikon palvelut.
  • Studio AK Kuokkalasta kattavien parturi-kampaamo- ja ekokampaajapalveluiden lisäksi klassista hierontaa sekä purentalihasten hierontaa. Uutena myös osteopatiaa opiskelijatyönä.
  • Studio AK Laajavuoresta parturi-kampaamopalveluiden lisäksi meikkaukset ja ainutlaatuiset Repêchage -spa-hoidot, muita hemmottelevia kosmetologipalveluita unohtamatta.
  • Studio AK Palokka sijaitsee K-Citymarket Palokan yhteydessä tarjoten monipuoliset parturi-kampaamopalvelut.

Ajanvaraus Studio AK eri toimipisteisiin löytyy täältä.

Tilaa Studio AK lahjakortti tästä.

Lämpimästi tervetuloa Studio AK!

 

Kuva 8: taitaja2020.fi

 

Läheltä löytyy myös:

Vuokraa risteilevä saunalautta, Saimaan Palju Events, Lappeenranta
Vuokraa risteilevä saunalautta, Saimaan Palju Events, Lappeenranta
Suomen parhaat kylpylät
Suomen parhaat kylpylät
Ravintola Nuotta, Imatra
Ravintola Nuotta, Imatra
Ravintola Säräpirtti Kippurasarvi, Lemi
Ravintola Säräpirtti Kippurasarvi, Lemi
Aasialainen Ravintola Tang Capital, Lappeenranta
Aasialainen Ravintola Tang Capital, Lappeenranta
Ravintola Wanha Makasiini Bistro, Lappeenranta satama
Ravintola Wanha Makasiini Bistro, Lappeenranta satama

Muita samankaltaisia:

Hotelli Arthur Helsinki
Hotelli Arthur Helsinki
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Teerenpeliä Lahdessa
Teerenpeliä Lahdessa
Hair Garage, Tampere
Hair Garage, Tampere
Panimoravintola Plevna, Finlaysonin alue Tampere
Panimoravintola Plevna, Finlaysonin alue Tampere