Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Majoitu Sokos Hotel Vaakunassa, Mikkelissä

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli on palvellut Porrassalmenkadulla vierailijoita jo vuodesta 1995. Hotelli tarjota sinulle parasta Mikkelistä ja maailmalta, hitusen menneisyyttä ja mutkatonta modernia menoa. Ikkunoista aukeaa päämajakaupungin keskustan maisemat koivuineen, mutta sisäpihan eteläeurooppalaisissa parvekehuoneissa saatat unohtaa olevasi Suomessa. Ravintola Frans & Michelle kutsuu sinut makumatkalle rustiikkiseen ranskalaiseen ruokapöytään. Modernin yöelämän löydät alakerran Bar´N´Night Vaakunasta ja sitä ennen voit rauhoittua saunaosastolla tai hemmotella itseäsi hieronnalla.

Tervetuloa rentoutumaan hotelliin, joka on sinua varten! Local4U.

Varaa tästä.

Lämminhenkinen Original Sokos Hotel Vaakuna on osa Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi valittua Sokos Hotelia. Hotelli sijaitsee aivan kaupungin ytimessä – sinne on helppo matkustaa niin autolla, junalla kuin linja-autolla.Aamiainen on tarjolla ravintolasalissa buffet-aamiaisen muodossa. Aamiaisen voi myös tilata mukaan otettavaksi.
Vaakunassa nau­tit ete­lä­sa­vo­lai­ses­ta elä­män­me­nos­ta. Ma­joi­tut ajan­mu­kai­sis­sa huo­neis­sa, ko­kous­tat lep­poi­sas­sa il­ma­pii­ris­sä, vie­tät ren­toa juh­laa tai lys­ti­käs­tä sau­nail­taa ys­tä­vien kes­ken.

Ravintola Frans&Michelle
Rento ja mutkaton ravintola, jonka bi­stro­tun­nel­mis­sa nau­ti­taan niin rans­ka­lai­sia klas­si­koi­ta kuin pai­kal­li­sis­ta raaka-ai­neis­ta val­mis­tet­tu­ja se­son­gin ma­ku­ja. Bi­stroon voi pii­pah­taa pik­ku­pur­ta­val­le ja vii­ni­la­sil­li­sel­le tai naut­tia il­las­ta pit­kän kaa­van mu­kaan.

Tutustu ravintolaan tästä.

Bar’n’Night Vaakuna
Ori­gi­nal Sokos Hotel Vaa­ku­nan 
Bar’n’Night Vaa­ku­na pal­ve­lee kol­mel­la tun­nel­mal­la! Fii­lis­baa­ris­sa voit tehdä illan par­haat tans­si­ku­viot tans­si­tan­gol­la ja Nigh­tin puo­lel­la soi­vat ny­ky­päi­vän ja viime vuo­si­kym­me­nen tun­ne­tuim­mat hitit. Sings­Bar -ka­rao­ke­baa­ris­sa voit esi­tel­lä omia lau­lu­tai­to­ja­si laa­jal­la bii­si­va­li­koi­mal­la. Kes­ki­viik­koi­sin on Stu­dent’sNight, per­jan­tai­sin li­ve­musiik­ki on pää­osas­sa ja lau­an­tai­na kau­pun­gin par­haat bi­leet val­taa koko ra­vin­to­lan. 

En­nak­ko­li­put kei­koil­le myy Lippu. fi:n pal­ve­lu­pis­teet: S-Stel­la Mik­ke­li, Pris­ma Mik­ke­li, Pris­ma Sa­von­lin­na, Sokos Sa­von­lin­na ja Lippu.fi

Tilaussauna
Ho­tel­lin sau­nao­sas­tol­la on kolme sau­naa joi­den yh­teis­käy­tös­sä on iso po­real­las ja oles­ke­lu­ti­la Nä­kö­ala. Sau­no­ja voit­te va­ra­ta tar­peen­ne mu­kaan, joko yhden sau­nan tai vaik­ka koko sau­nao­sas­ton. Oheis­oh­jel­mak­si voit va­li­ta li­sä­mak­sus­ta niin hie­ron­nan, jum­pan kuin drink­ki­kou­lun­kin.
Lue lisää tästä.

Kokous- ja juhlapalvelut
Uusit­tu bi­strom­me on hyvin mu­kau­tu­mis­ky­kyi­nen aina kynt­ti­läil­lal­li­ses­ta Show & Din­ne­riin ja li­ha­pul­la­buf­fas­ta Onni Ora­van aa­mu­jump­paan. Eri­koi­suu­te­na on hyvän nä­ky­vyy­den sa­liin tar­joa­va esiin­ty­mis­la­va – toi­mii lois­ta­vas­ti vaik­ka­pa standup –kei­koil­la tai pal­kit­se­mis­gaa­las­sa.

Bar ‘n’ Night Vaa­ku­nam­me ei pel­kää suu­ria­kaan vä­ki­mää­riä. Ai­nut­laa­tui­nen au­dio­reak­tii­vi­nenMa­gicwal­lim­me viih­dyt­tää vie­rai­ta, on sit­ten ky­sees­sä kal­vo­sul­kei­set, kie­kon MM-kisat tai Po­pe­dan keik­ka. Voit huo­let­taa kut­sua kaik­ki yli 500 ka­ve­ria­si näi­hin juh­liin.

Lue lisää kokous- ja juhlapalveluista tästä.

Green Key
Hotellimme on sitoutunut ottamaan toiminnassaan huomioon ympäristön hyvinvoinnin. Tästä todistuksena Original Sokos Hotel Vaakunalle Mikkelissä on myönnetty Green Key –merkki. Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, joka edistää kestävää matkailua. Ympäristösertifioitujen hotellien myötä matkustajilla on entistä paremmat mahdollisuudet tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja sekä pienentää omaa hiilijalanjälkeään.

Allergiatunnus
Sokos Ho­tel­lit ovat saa­neet en­sim­mäi­se­nä ma­joi­tus­yri­tyk­se­nä Suo­mes­sa Al­ler­gia- ja ast­ma­lii­ton Al­ler­gia­tun­nuk­sen käyt­tö­oi­keu­den. Ori­gi­nal Sokos Hotel Vaa­ku­na on yksi tun­nuk­sen käyt­tö­oi­keu­den saa­neis­ta ho­tel­leis­ta.

Al­ler­gia­tun­nus tar­koit­taa, että ho­tel­li­huo­neis­sam­me on nyt:
• puh­taam­pi si­säil­ma
• tar­koin mie­ti­tyt sii­vous­me­ne­tel­mät ja –ma­te­ri­aa­lit
• tuok­sut­to­mat sii­vousai­neet
• al­ler­giays­tä­väl­li­set si­sus­tus­ma­te­ri­aa­lit ja –teks­tii­lit
• raik­kaat vuo­de­vaat­teet
• tuok­sut­to­mia hen­ki­lö­hy­gie­nia­tuot­tei­ta tar­jol­la
• eläi­nys­tä­vien kans­sa mat­kus­ta­vat asiak­kaat yö­py­vät aina eri huo­neis­sa kuin al­ler­gi­set asiak­kaat

Tervetuloa majoittumaan Mikkelin Original Sokos Hotel Vaakunaan!

Läheltä löytyy myös:

Vuokraa risteilevä saunalautta, Saimaan Palju Events, Lappeenranta
Vuokraa risteilevä saunalautta, Saimaan Palju Events, Lappeenranta
Suomen parhaat kylpylät
Suomen parhaat kylpylät
Ravintola Nuotta, Imatra
Ravintola Nuotta, Imatra
Ravintola Säräpirtti Kippurasarvi, Lemi
Ravintola Säräpirtti Kippurasarvi, Lemi
Aasialainen Ravintola Tang Capital, Lappeenranta
Aasialainen Ravintola Tang Capital, Lappeenranta
Ravintola Wanha Makasiini Bistro, Lappeenranta satama
Ravintola Wanha Makasiini Bistro, Lappeenranta satama

Muita samankaltaisia:

Hotelli Arthur Helsinki
Hotelli Arthur Helsinki
Madre, Restaurant & Cafe Lahti – Aito italialainen
Madre, Restaurant & Cafe Lahti - Aito italialainen
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Ravintola Toros Tex Mex Lahti
Ravintola Toros Tex Mex Lahti
Teerenpeliä Lahdessa
Teerenpeliä Lahdessa