Local4U. Ajattele SUURIA itsestäsi – ja muista.

2020 keväällä asiat muuttuivat. Niin monen piti miettiä asiat uudelleen. Keksiä kuinka uusiutua ja tehdä toisin. Globaalista maailmasta tuli lokaali maailma. Mitä ja kuka voisi tehdä? Voisiko jäädä odottelemaan, että Se Kuuluisa Yoku tekee jotain?

Local4U-logo
Lokaalisti paikallista.

Paikallista kotimaanmatkailua juuri sinulle

Jotain pitäisi tehdä ja Jonkun täytyisi tehdä. Kukaan, emmekä mekään tiedä kuka tuo Yoku on tai mitä erityistä Yokun tulisi tehdä. Eli, mitäs jos tarttuisimme toimeen. Onhan sitä ennenkin – joten hommiin!

Ei yksin, vaan yhdessä. Mitään järkeä ei ole soutaa venettä yksin, vaan porukalla. Se on todistettu. Yhdessä olemme enemmän ja kun useamman toimijan ja palveluntarjoajan löytää yhdestä paikasta, niin helpottaahan se yrittäjän, mutta myös kuluttajankin elämää. Ostamista ja myymistä.

“Mistä mä nyt löydän puistojoogan Vääksystä!?”

Yoku Hermelín

Minä, Local4U:n Hanna tiedän keneltä Vääksystä sitä puistojoogaa kannattaa kysyä, mutta kuinka moni tietää? Ja soittelisi tuttuja läpi? Menee vähän liian vaikeaksi. Yhdistetään siis voimat, hiljainen tieto ja tuodaan tarjottimelle kaikki hyvä, mitä löytyy per paikkakunta!

Niin yksinkertaisista ajatuksista ja tarpeista syntyi Local4U.

Monta kärpästä yhdellä iskulla

Samalla kun kuluttajaa palvellaan, voidaan auttaa pienyrittäjää. Se on kaikkien etu.

Yrittäjä ei tarvitse omaa verkkokauppaa – välttämättä lainkaan, jos myyntiä saa tarpeeksi vaikkapa meidän Local4U:n kautta. Ja miksei saisi. Tarjontaa tulee olla riittävästi. Siksi Sinunkin palvelut ja tuotteet yrittäjä ovat meille tärkeitä. Meille kaikille. Lokaalisti matkaileva haluaa löytää kaikki hyvät vaihtoehdot.

Ajattele SUURIA itsestäsi – ja muista.