Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Lahjakortit- UUSI LOFT HOUSE!

Hanki ikimuistoinen lahja ja osta Lahjakortti lähimmästä S-ryhmän toimipaikasta.

Yritykset voivat tilata Lahjakortin verkosta. Lue lisää Lahjakorteista tästä.

Maineikas ja arvostettu Lahtelaishotelli toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi arvovieraiden kuten marsalkka Mannerheimin, Ruotsin kuninkaallisten ja Armi Kuuselan joukkoon. Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone sijaitsee Lahden ydinkeskustassa. Hotellirakennus on remontoitu viimeisiä trendejä seuraten ja se on valittu World Luxury Hotel Award -gaalassa vuoden 2015 Euroopan parhaaksi kaupunkihotelliksi.
Hienot hetket eivät ole sattumaa“.

“KÄTKETTY AARRE” AVASI OVENSA LAHDEN KESKUSTASSA

VASTAAVAA HOTELLIMAJOITUSTA EI LÖYDY MUUALTA SUOMESTA!

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen 50 uutta hotellihuonetta vihittiin käyttöön 19. huhtikuuta. Lahden ydinkeskustassa sijaitseva Seurahuone Loft House tarjoaa hotellimajoittujille hulppeat puitteet designhuoneineen, sisäpuutarhoineen ja loungealueineen.

Seurahuone Loft Housen upean yksityiskohtaiset huoneet sijaitsevat Sokos Lahden 3. kerroksessa. Ylellisyyttä huokuvat hotellihuoneet ovat ainutlaatuisia jopa koko Suomen mittapuulla tarkasteltuna.

Seurahuone Loft Housen huoneet ovat avaria ja totuttua korkeampia. Osassa huoneista katto tulee vastaan vasta seitsemän metrin korkeudessa. Viidestäkymmenestä huoneesta 15 on kaksikerroksisia. Seurahuoneen Loft Housessa arki saa hetkeksi kultareunuksen ja on kokemus itsessään. Uudet huoneet täyttävät vaativankin matkailijan haaveet jääden varmasti vieraansa muistiin ja sydämeen. Loft House on kätketty aarre, joka on piilossa Lahden keskustassa ja tulee ilahduttamaan asiakkaitaan vuosikymmeniä.

YLLÄTTÄVIÄ YKSITYISKOHTIA

Rustiikki, harmonia ja nykypäivä yhdistyvät kauniilla tavalla uusissa hotellihuoneissa. Tyylikkäässä sisustuksessa on käytetty runsaasti lämpimiä sävyjä, ja monesta paikasta voi bongata sisustusarkkitehti Jaakko Puron tavaramerkin: linnun.

Kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteet on valmistettu Suomen metsien puusta. Woodio on designorientoitunut materiaaliteknologiayritys, jonka tuotteiden hiilijalanjälki on verrattain pieni. Woodion kaikki tuotteet voi hävittää energiajätteenä niiden tultua elinkaarensa päähän , kertoo Hotellin johtaja Marika Haavisto.

Muhkeat sängyt antavat yöpyjille makoisat yöunet, ja lisämukavuutta vierailuun tuovat huonekohtainen lämmitys ja jäähdytys sekä SMART-tv.

Yksilöllisistä huoneista löytyy, huoneesta riippuen, esimerkiksi suomalaiseen sielunmaisemaan vahvasti kuuluva sauna, upean näkymän taivaalle avaava kattoikkuna, reilun kokoinen ja tyylikäs kylpyamme sekä viihtyisä terassi.

Osasta huoneista avautuu suora näkymä Lahden pääkadulle tai vaihtoehtoisesti hotellin upeaan sisäpuutarhaan, joka kirkkaina päivinä suorastaan kylpee valossa valtavan kattoikkunan ansiosta.

– Loft Housessa istut puutarhaterassilla talvella, kesällä, sateella keskellä kaupunkia. Kaikista huoneista löytyy jotain yllättävää, voit muun muassa katsella Aleksanterinkadun hulinaa ovaalista ikkunasta samalla kirjaa lukien ja kahvia maistellen tai nauttia hetken unelmien kylpyhuoneen puuammeessa, kuvailee Ravitsemiskaupan Toimialajohtaja Lari Rusila.

Sisäpuutarhan ja viihtyisien huoneiden lisäksi hotellivieraat pääsevät nauttimaan kahden tilaussaunan lempeistä löylyistä ja Loftin loungen tunnelmallisesta kodikkuudesta.

LÄHIMAKUJA LAUTASELLE

Lahden Seurahuoneen herkullinen aamiainen on herättänyt ihastusta hotellivieraissa. Monipuolinen ja moneen makuun sopiva aamiaistarjoilu rakennetaan rakkaudella kaikkia vieraita ajatellen.

– Aamiaistarjoilumme kaikki tuotteet on kyltitetty, eli vieraamme tietävät, mitä on tarjolla. Tietenkin myös henkilökuntamme kertoo mielellään lisää aamiaisesta, kertoo ravintolapäällikkö Anne Kajaniemi.

Lahden Seurahuoneen ammattitaitoisten työntekijöiden kädenjälki näkyy selvästi aamiaispöydän tarjonnassa.

– Teemme paljon käsityötä. Osa paakkelseista on leivottu täällä meillä, ja myös purkitetut vohvelitaikina-annokset, tuorepuuro ja munakokkelimassa tehdään meillä itse. Rikomme siis kananmunat itse – ja niitä muuten tarvitaan todella iso määrä, Anne Kajaniemi naurahtaa.

Seurahuoneen aamiaisella pääsee nauttimaan monista lähiseudun herkuista. Esimerkiksi nakit ja naudan lavasta valmistettu suolaliha tulevat orimattilaiselta MaatilaLiha Meroselta. Pöydistä löytyy myös mm. heinolalaisen Pekan Leivän tuoreita sämpylöitä, Vääksyn Myllyn hiutaleista valmistettua kaurapuuroa, Vääksyn Viipurilaisen Puhtikaura-kaurapuuteria, hämeenkoskelaisen Tuloiselan marjatilan marjoja ja Fazerin Lahden tehtaan tuotteita.

– Pyrimme huomioimaan aamiaisellamme myös erityisruokavalioita. Meillä on esimerkiksi omat tarjoilupisteet gluteenittomille ja vegaanisille tuotteille, mainitsee Anne Kajaniemi.

TUTUSTU UUSIIN HUONEISIIMME JA VARAA UNOHTUMATON LOMASI HOTELLIMME SIVULTA »

Siirry lukemaan lisää tästä.

Tervetuloa viettämään unohtumaton viikonloppu, työ- tai lomapäivä uniikista miljööstä nautiskellen! Local4U!

 

Kuvaus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone on osa Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi valittua Sokos Hotelia. Lahden Seurahuone on klas­sik­ko, sillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona.
Huoneita on yhden hengen huoneesta tilaviin sviitteihin. Solo-vuo­tees­sa nukut hyvät unet laaduk­kai­den la­ka­noi­den vä­lis­sä. Vuo­teen patja mu­kau­tuu var­ta­lo­si yk­si­löl­li­siin tar­pei­siin ja kol­mes­ta tyy­nys­tä va­lit­set si­nul­le so­pi­vim­man.
Seurahuoneessa nautit mannermaisesta buffetaamiaisesta, joka koostuu laa­duk­kais­ta ja her­kul­li­sista aa­miais­tuot­tei­sta. Va­li­koi­mas­sa on aina myös pai­kal­li­nen eri­koi­suus. Kat­taus on val­mii­na ja kahvi tar­joil­laan si­nul­le pöy­tään, vaa­lea­na tai tum­ma­na paah­to­na. Hem­mot­te­le it­seä­si ti­laa­mal­la lasi kuo­hu­vaa aa­mua­si juh­lis­ta­maan.
Hotellin henkilökunta auttaa sinua mielellään järjestämään erilaista toimintaa, kuten patikointia ja hiihtoa.

Katso myös Local4U:n Lahden kävely- ja pyöräilyreitit!

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Siirry huonevarauksiin tästä

Yrityksestä

Tuhannen tarinan hotelli Lahdessa
Maineikkaan lahtelaishotellin seinillä olisi lukemattomia ja toinen toistaan uskomattomampia tarinoita kerrottavanaan – kunpa seinät vain osaisivat puhua! Lahden Seurahuoneelle on livahdettu arkea pakoon jo 1890-luvulta lähtien. Salissa on valssattu lukemattomat häätanssit, vuodatettu onnenkyyneliä, siemailtu sampanjaa ja nautiskeltu elämästä. Seurahuoneen vällyjen väliin on käpertynyt vieraita marsalkka Mannerheimista Ruotsin kuninkaallisiin. Myös sinä olet osa arvovieraiden joukkoa, ja toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi huomaamme Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle.

Perinteikäs hotelli tarjoaa spesiaalit puitteet nauttimiselle
Historian havinasta huolimatta hotellimme tarjoaa vierailullesi viimeistellyt puitteet. Hotellirakennus on remontoitu viimeisen päälle lattiasta kattoon, ja Seurahuone valittiin World Luxury Hotel Award -gaalassa vuoden 2015 Euroopan parhaaksi kaupunkihotelliksi. Tervetuloa viettämään unohtumaton viikonloppu, työ- tai lomapäivä uniikista miljööstämme nautiskellen.

Unohtumattomien kulttuuririentojen kaupunki
Vesijärven rantakaupungilla on paljon tarjottavanaan. Hemmottele aistejasi sinfoniaorkesterin sulosoinnuilla hemaisevassa Sibeliustalossa, nauti jalkapallosta tunnelmallisessa Kisapuistossa tai anna mielesi levätä Salpausselän kauniissa maisemissa. Unohtumattoman päivän päätteeksi on ihana vaipua nautinnolliseen uneen silkinpehmeisiin lakanoihin.

Green Key
Ho­tel­lim­me on si­tou­tu­nut ot­ta­maan toi­min­nas­saan huo­mioon ym­pä­ris­tön hy­vin­voin­nin. Tästä to­dis­tuk­se­na Solo Sokos Hotel Lah­den Seu­ra­huo­neel­le on myön­net­ty Green Key –merk­ki. Green Key on kan­sain­vä­li­nen ym­pä­ris­tö­merk­ki, joka edis­tää kes­tä­vää mat­kai­lua. Ym­pä­ris­tö­ser­ti­fioi­tu­jen ho­tel­lien myötä mat­kus­ta­jil­la on en­tis­tä pa­rem­mat mah­dol­li­suu­det tehdä ym­pä­ris­tön kan­nal­ta kes­tä­viä va­lin­to­ja sekä pie­nen­tää omaa hii­li­ja­lan­jäl­ke­ään.

Allergiatunnus
Sokos Ho­tel­lit ovat saa­neet en­sim­mäi­se­nä ma­joi­tus­yri­tyk­se­nä Suo­mes­sa Al­ler­gia- ja ast­ma­lii­ton Al­ler­gia­tun­nuk­sen käyt­tö­oi­keu­den. Solo Sokos Hotel Lah­den Seu­ra­huo­ne on yksi tun­nuk­sen käyt­tö­oi­keu­den saa­neis­ta ho­tel­leis­ta.

Al­ler­gia­tun­nus tar­koit­taa, että ho­tel­li­huo­neis­sam­me on nyt:

  • puhtaampi sisäilma
  • tarkoin mietityt siivousmenetelmät ja -materiaalit
  • tuoksuttomat siivousaineet
  • allergiaystävälliset sisustusmateriaalit ja -tekstiilit
  • raikkaat vuodevaatteet
  • tuoksuttomia henkilöhygieniatuotteita tarjolla
  • eläinystävien kanssa matkustavat asiakkaat yöpyvät aina eri huoneissa kuin allergiset asiakkaat

 

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Ravintolat:

Ravintola Trattoria

Siirry Menuun ja pöytävarauksiin tästä

Bar&Bistro Seurahuone

Siirry Ruokalistaan tästä

Kuja Street Food Lahti

Siirry sivulle tästä

Läheltä löytyy myös:

Day Tour de Turku by Local4U 3,7km
Day Tour de Turku by Local4U 3,7km
Hotelli Arthur Helsinki
Hotelli Arthur Helsinki
Madre, Restaurant & Cafe Lahti – Aito italialainen
Madre, Restaurant & Cafe Lahti - Aito italialainen
Lahden Polkupyöräkauppa- ja huolto
Lahden Polkupyöräkauppa- ja huolto
City Tour de Loviisa 5km by Local4U
City Tour de Loviisa 5km by Local4U
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Locale, Loviisa

Muita samankaltaisia:

Hotelli Arthur Helsinki
Hotelli Arthur Helsinki
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Teerenpeliä Lahdessa
Teerenpeliä Lahdessa
Panimoravintola Plevna, Finlaysonin alue Tampere
Panimoravintola Plevna, Finlaysonin alue Tampere
Kesäterassi Piano Paviljonki, Lahti satama
Kesäterassi Piano Paviljonki, Lahti satama