Johnny´s Heist Pizza, Ravintola Nosturi & Skybar, Lahti

Parasta Napolilaista Pizzaa by Johnny´s Heist, Ravintola Nosturista Vesijärven rannalla!

Life is too short fo a bad Pizza

Ihan parasta Johnny´s Heist pizzaa voit nauttia paikallisten panimoiden tuottamien juomien kanssa joko viihtyisissä sisätiloissa, tai kattoterassilla Nosturin Skybarissa, upeissa Vesijärven maisemissa. Ruokatilaukset voit tehdä myös Ravintola Nosturissa drive in -tyyliin autolla ja avovesiaikaan myös veneellä.

Tutustu menuun tästä

Aukioloaikamme löydät Facebookista

Tutustu Lahteen lisää kaupunki infossa

Johnnyn tarina

Johnny’s Heistin juuret juontavat Italian Toscanan kukkuloille pieneen kylään nimeltä Pietrapiana. Johnny’s Heistin perustaja Johannes Ylinen sai ensikosketuksensa Italialaiseen ruoantuotantoon jo nuorena 17- vuotiaana tutustuessaan ystäväänsä Marioon. Marion tuhatvuotinen suku aloitti Regellon kylässä ensimmäisen teollisuuteen käytettävän öljypuristinlaitteen. Johnny’s Heist käyttääkin heidän oliiviöljyä Pasquinia kaikessa tekemässään. Samainen suku omistaa myös Valorianin, joka valmistaa kaikkien aikojen parhaimmat pizzauunit.
Johanneksen vieraillessa kymmeniä peräkkäisiä kesiä tehtaalla Marion kanssa, alkoi hänen rakkautensa pizzaan kasvaa. Kerran Italiassa ollessaan hän tapasi erään perheen isoäidin samasta Pietrapinan kylästä, jonka suku antoi hänelle 400 -vuotta vanhan pastakastikereseptin salaisuutena. Johannes lisäsi reseptiin muutaman oman juttunsa, ja näin syntyi Johnny’s soosi.
Palo oppia tekemään pizzaa oli syntynyt. Johannes sai tilaisuuden Viola Valorianin sekä Massimo Valorianin kautta tavata Napoletana pizza maestron Giovanni Santarpian, jonka opeista hän on ikuisesti kiitollinen. Muutaman kuukauden Napolin ja Ischian pizzakierroksien sekä koulutuksen jälkeen Johannes jatkoi pizzan tekemistä perheelleen sekä ystävilleen Suomessa. Samoihin aikoihin hän myös tutustui paremmin vaimoonsa Lara Heistiin sekä hänen perheeseensä, josta Johnny’s Heist saikin toisen osan nimeensä.
Koronan ja liiketoimien Kuusamossa jäätymisen myötä, Johannes alkoi myydä pizzaa kotoa käsin Kokkolalaisille. Maaliskuussa 2021 avattiin Jyväskylän piste, jonka perään Seinäjoen piste. Uusimpana tulokkaana on Mauin piste Hawaiji ja Lahti Nosturi.
Johnny’s Heist pizza äänestettiin top 5 parhaan pizzan joukkoon toptaste.fi lukijaäänestyksessä!
Tämä on vasta rakkaudella kehitetyn pizzan tarinan alku…❣️
“Life is too short for bad pizza”

Nosturin Sauna & Beach Vesijärven rannalla

Nosturin Saunassa nautit leppoisat löylyt ja upeissa, ainutlaatuisissa Vesijärvimaisemissa. Maisemasauna on Skybarin yhteydessä Ravintola Nosturin kattoterassilla. Löylyt ovat kertakaikkisen hyvät ja vilvoittelemaan pääset omalle yksityiselle Nosturi Beach -alueelle tai voit myös käydä pulahtamassa järveen läheiseltä uimapaikalta. Beach-alueelta löytyy myös toinen upea sauna.

Kahden tunnin saunavuoron hinta on 15 € (ma – to) ja 20 € (pe – su / arkipyhät).
Hinta sisältää pyyhkeen, pefletin sekä Nosturin vesipullon. Suihkuhuoneesta löytyy shampoot ja suihkusaippuat. Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet, mutta sauna- ja suihkutila on kaikille yhteinen (unisex). Uima-asu on pakollinen koko sauna-alueella. Meiltä voit myös vuokrata uima-asun tai kylpytakin 6 € hintaan.

Teethän saunavarauksen jo ennakkoon. Saunomaan pääsee toki aina, mikäli vain tilaa on. Varauksessa tehdään pukuhuonevaraus, joko miesten tai naisten pukuhuoneeseen. Varaukset voit tehdä alla olevista linkeistä:

Aukioloajat löydät Facebook sivuiltamme.

Naisten saunavaraus

Miesten saunavaraus

Tutustu Lahteen lisää kaupunki infossa

Local4U! Tervetuloa!

 

Läheltä löytyy myös:

Lahti Info
Lahti Info
City Tour de Lahti 8,2km by Local4U
City Tour de Lahti 8,2km by Local4U
Lahden Kauppatori
Lahden Kauppatori
”The World’s Best” – lenkki – Tour de Lahti 12,6 km by Local4U
"The World’s Best" - lenkki - Tour de Lahti 12,6 km by Local4U
Tour de Shopping in Lahti 3km by Local4U
Tour de Shopping in Lahti 3km by Local4U
Tour de Hyppyrimäet – Lanun taidepuisto, Lahti 5,1km by Local4U
Tour de Hyppyrimäet - Lanun taidepuisto, Lahti 5,1km by Local4U

Muita samankaltaisia:

Day Tour de Turku by Local4U 3,7km
Day Tour de Turku by Local4U 3,7km
Hotelli Arthur Helsinki
Hotelli Arthur Helsinki
Madre, Restaurant & Cafe Lahti – Aito italialainen
Madre, Restaurant & Cafe Lahti - Aito italialainen
Lahden Polkupyöräkauppa- ja huolto
Lahden Polkupyöräkauppa- ja huolto
City Tour de Loviisa 5km by Local4U
City Tour de Loviisa 5km by Local4U
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Locale, Loviisa