Kahvila-Konditoria Aleksandra, Lappeenranta

Pysähdy hetkeksi ja nauti kahvihetkestä Aleksandrassa.

Kauppatorin laidalla sijaitseva Kahvila-Konditoria Aleksandra tarjoaa suussa sulavia herkkuja tunnelmallisessa ympäristössä. Aleksandrasta löydät niin konditoria herkut, itse tehdyt suklaat ja marmeladit kuin salaatit, keitot ja suolaiset pikkupurtavat. 

Mikä sen mukavampaa, kuin istahtaa nauttimaan kahvia herkkujen kera.”

Kahvila ja Lounas

Aleksandran lounas on tunnettu runsaasta valikoimastaan, joka koostuu maukkaista salaateista, pikkulämpimistä, sekä päivittäin vaihtuvasta keitosta. Lounaan lisäksi Kahvila-Konditorian tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat perinteiset kahvilapalvelut, sisältäen konditoriaherkut, omatekoiset suklaat ja marmeladit sekä suolaiset pikkupurtavat. Kahvila-Konditoria Aleksandrassa käytetään vain parhaita raaka-aineita ja tuoretta lähiruokaa. Kaikki annokset ovat valmistettu Kahvila-Konditorian omassa keittiössä, tuoreena paikan päällä. Suolaista pikkupurtavaa ja salaatteja tarjoillaan pitkin päivää.

Konditoria

Mehevä kermakakku, houkutteleva hedelmäkakku vai suklainen viettelys? Täydellinen kakku kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden ja on kondiittorin taidonnäyte, joka saa juhlakansan huokaamaan ihastuksesta. Kahvila-Konditoria täydentää klassista kakkuvalikoimaansa itse kehitetyillä uutuuksilla ja sesonkien mukaan vaihtelevalla makukirjolla. Kahvila-Konditoria Aleksandra leipoo ja koristelee kakun myös asiakkaan toiveen mukaan. Konditorian juhlakakut ovat tunnetusti suussasulavan herkullisia ja tekevät pienestäkin kahvihetkestä kunnon juhlan!

Catering

Kahvila-Konditoria Aleksandralla on myös pieni kahvisalonki, jossa voi järjestää noin 30 hengen tilaisuuksia. Kahvilaa voi vuokrata perhe-, yritys- tai muihin juhlatilaisuuksiin! Kahvisalonki sijaitsee omassa rauhassaan ja yksityisyys on siis haluttaessa taattu!

Tarina

18 vuotta sitten vuonna 2004 Sinikka perusti intohimoisena kondiittorina kahvila Aleksandran. Sinikka leipoo tuotteet itse ja on opetellut vuosien varrella kahvilatoiminnan pyörittämistä.

Löydät Kahvila-Konditoria Aleksandran Tour de Café – Lappeenrannan kahvilareitiltä.

Tervetula kahville, lounaalle tai iltapalalle!

Local4U

Läheltä löytyy myös:

Lappeenranta Info
Lappeenranta Info
Lappeenrannan Kauppatori
Lappeenrannan Kauppatori
City Tour de Lappeenranta 6km by Local4U
City Tour de Lappeenranta 6km by Local4U
Tour de Café – kahvilareitti Lappeenranta 3,5km
Tour de Café - kahvilareitti Lappeenranta 3,5km
Tour de Outdoor, Lappeenranta 8,8km by Local4U
Tour de Outdoor, Lappeenranta 8,8km by Local4U
Majurska, Lappeenranta
Majurska, Lappeenranta

Muita samankaltaisia:

Hotelli Arthur Helsinki
Hotelli Arthur Helsinki
Madre, Restaurant & Cafe Lahti – Aito italialainen
Madre, Restaurant & Cafe Lahti - Aito italialainen
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Ravintola Toros Tex Mex Lahti
Ravintola Toros Tex Mex Lahti
Teerenpeliä Lahdessa
Teerenpeliä Lahdessa