Vaateliike Eirene, Lappeenranta

Valikoima kansainvälisen muodin huipulta myös vaativaan makuun.

Eirene on kansainvälistä huippumuotia myyvä viihtyisä lounge-henkinen vaateliike, jonka valikoima koostuu laadukkaista vaatteista ja asusteista. Tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista maailman tunnetuimmissa muotitaloissa. Myymälässä saat henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua ja löydät uniikit kokonaisuudet uusimpien trendien, eri tilaisuuksien ja oman persoonasi mukaiseen pukeutumiseen.

Eirenen liike keskustassa kuuluu asioihin, joita Lappeenrannassa täytyy kokea! Eirene tarjoaa mahdollisuuden laadukkaaseen shoppailuun upealla liikkeellään.

Rakastan nähdä hymyileviä katseita asiakkaideni kasvoilla. On hienoa päästä vaikuttamaan naisten itseluttamukseen oikeiden vaatteiden avulla!”

– Olga Vesterinen

Tuotteet

Eirenen valikoimaan kuuluvat naisten vaatteet ja asusteet sekä ripaus miesten muotia. Myymälästä löytyvät tuotteet ovat uniikkeja ja sen tarjoamat mallistot uudistuvat jatkuvasti. Vaatteita ja asusteita löytyy useaan hintaluokkaan sopivia aina edullisista laatutuotteista premium-valikoimaan asti. Eirene tarjoaa asiakkailleen myös henkilökohtaista stailauspalvelua.

Brändit

Tarjoamme asiakkaillemme kansainvälistä huippumuotia ja laadukkaan valikoiman monipuoliseen pukeutumiseen. Panostamme huolella tarjoamiimme tuotemerkkeihin ja kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme muoti-mieltymyksiä. Valikoimamme on uniikki ja se uudistuu jatkuvasti, joten tule paikan päälle tutustumaan uusimpiin mallistoihin.

Max Mara – Ted Baker – Ś MaxMara –  Karl Lagerfeld –  Marina Rinaldi –  la Martina –  Max Mara Leisure –  Max Mara Studio – Max Mara Weekend – Sportmax –  Sportmax Code – Parajumpers

Stailauspalvelu

Haluatko pientä päivitystä tyyliisi tai kenties kauden uutuusmuodin mukaisen uuden persoonallisen kokonaisuuden? Tarvitsetko ammattilaisen vinkkejä pukeutumiseen liittyen? Etsitkö neuvoja tiettyyn tilaisuuteen pukeutumisessa?

Liikkeessämme saat yksilöllistä palvelua. Autamme sinua löytämään persoonallisuuttasi korostavan tyylin sekä oikeat värit ja mallit, jotka sopivat henkilökohtaisiin mieltymyksiisi ja imartelevat vartaloasi. Stailauksen jälkeen uuden ilmeen lisäksi tiedät, miten voit yksinkertaisesti jatkossa yhdistellä sinulle sopivia tyylejä.

Eirenessä myös koko seurue voi viihtyä rennossa ilmapiirissä, nauttien samalla yksilöllisestä palvelusta.

Varaa yksilöllinen stailausaika liikkeeseemme. Mikäli et kerkeä paikalle aukioloaikoinamme, palvelemme ennalta sovitusti myös muina ajankohtina.

Ajanvaraus ja tiedustelut  s-posti: [email protected]  / puh. 05 415 0656

Tarina

Eirene on korkealaatuisen muodin myymälä, joka perustettiin 1983. Eirenen tämänhetkinen yrittäjä Olga Vesterinen osti liikkeen itselleen vuonna 2010. Olga oli aluksi Eirenen uskollinen asiakas. Hänen intohimonsa muotiin ja vaatteisiin johdatti hänet kuitenkin yrittäjäksi. Eirenen nimi ja brändi ovat pysyneet samana jo vuodesta 1983 saakka. Liike on kuitenkin kerännyt vuosi vuodelta enemmän uskollisia ja tyytyväisiä asiakkaita!

Tutustu Eirenen valikoimaan ja brändeihin, haluamme palvella sinua erityisellä ammattitaidolla!

Tervetuloa! Local4U!

Läheltä löytyy myös:

Lappeenranta Info
Lappeenranta Info
Lappeenrannan Kauppatori
Lappeenrannan Kauppatori
City Tour de Lappeenranta 6km by Local4U
City Tour de Lappeenranta 6km by Local4U
Tour de Café – kahvilareitti Lappeenranta 3,5km
Tour de Café - kahvilareitti Lappeenranta 3,5km
Tour de Outdoor, Lappeenranta 8,8km by Local4U
Tour de Outdoor, Lappeenranta 8,8km by Local4U
Kahvila-Konditoria Aleksandra, Lappeenranta
Kahvila-Konditoria Aleksandra, Lappeenranta

Muita samankaltaisia:

Day Tour de Turku by Local4U 3,7km
Day Tour de Turku by Local4U 3,7km
Lahden Polkupyöräkauppa- ja huolto
Lahden Polkupyöräkauppa- ja huolto
Teerenpeliä Lahdessa
Teerenpeliä Lahdessa
Nooran putiikki, Tampere Tallipiha
Nooran putiikki, Tampere Tallipiha
Tallipihan Suklaapuoti, Tampere
Tallipihan Suklaapuoti, Tampere
Kukkaiselämää Lifestyle-putiikki, Lappeenranta
Kukkaiselämää Lifestyle-putiikki, Lappeenranta