Yrittäjä, liity mukaan!

Jos yrityksesi tarjoaa paikkakunnan parasta palvelua ja haluat lisätä tunnettavuutta myös valtakunnallisesti, olet tervetullut mukaan Local4U sivustolle!
Local4U esittelee Paikalliset Parhaan Palvelun yritykset, yhdistäen kotimaan matkailureitit ja kaupunkien houkuttelevimmat käyntikohteet.
Voit keskittyä olennaiseen, teemme mainokset ja hoidamme sosiaalisen median näkyvyyden puolestasi. Local4U-reitit kulkevat yrityksesi kautta, joten kuluttajan on helppo tutustua palveluihisi.
Local4U:n avulla voit luoda uusia palvelukokonaisuuksia, päiväretkiä sekä tarjouksia yhdessä muiden yrittäjien kanssa ja siten saavuttaa uudenlaisen asiakaskunnan. Tiimimme auttaa tarvittaessa myös palvelumuotoilussa.
Liity mukaan Local4U tiimiin, yhdessä olemme enemmän! Local4U.fi!

Mikä on Local4U?

Local4U innostaa kotimaanmatkailuun ja kiteyttää kaupungit yhteen paikallisten yrittäjien kanssa.
Local4U helpottaa kuluttajaa löytämään parhaat paikalliset kohteet ja yrittäjien palvelut yhdellä silmäyksellä. Local4U tiimi panostaa Sinun yrityksesi näkyvyyteen ja helpottaa markkinointiasi sosiaalisessa mediassa.
Linkitymme kaupunkien omien matkailusivustojen kanssa, tarjoamme harjoittelupaikkoja matkailu- ja markkinointialan opiskelijoille. Olemme aloittaneet palvelun Euroopan ympäristöpääkaupungista Lahdesta ja lisää uusia Local4U kaupunkeja avataan päivittäin.

Local4U.fi tarjoaa yrittäjälle…

  • 1-3 yrityksesi mainosta ja/tai esittelyä local4u.fi sivuilla
  • Valtakunnallisen näkyvyyden Local4U somepostauksissa (Facebook ja Instagram) 
  • Maksuttoman Local4U mainosmateriaalin tuotannon omalla logollasi teksteineen
  • Karttanäkyvyyden ja klikkauksen Tour de Local4U reiteille
  • Maksettua Local4U yhteismarkkinointia sosiaalisessa mediassa
  • Sparrausta palvelumuotoilussa ja verkostoitumisen muiden yrittäjien kanssa
Local4U Hinnasto:
  • 1 mainos ja yritysesittely 19,90€/kk 197€/vuosi
  • 2-3 mainospakettia 29,90€ /kk 296€/vuosi
  • 4-6 mainospakettia 59,90€/kk 593€/vuosi
Tarjoamme ensimmäisen kuukauden maksutta!
Tule maksutta mukaan, saat Local4U mainosmateriaalin heti omaan käyttöösi!
Voit valita kuukausi- tai vuosilaskutuksen. Jos haluat maksaa lopun 11 kk vuosimaksun kerralla, tarjoamme NYT -10% alennuksen. Vuosimaksu maksetaan maksuttoman kuukauden jälkeisenä kuukautena.
Maksuehto on 14pv netto ja hintoihin lisätään Alv 24%.
Kuukausilaskutuksella irtisanomisaika on 1kk.

Mistä aloitetaan…

Local4U paikkakuntien avaaminen ja kehitystyö on hanke ja kunnianhimoinen kokonaisuus, mihin olemme koko sydämellämme sitoutuneet. Pienyrittäjien ydinosaamisen esille tuominen on kuluttajan palvelunvalinnassa tärkeää ja siksi haluamme tuoda esiin juuri Sinun yrityksesi vahvuudet. Oli lomakohteesi koti- tai ulkomaa, tue paikallisia yrityksiä nauttien heidän palveluistaan ja viihdy lähellä!
Täytä alla oleva lomake tai ota yhteys asiakaspalveluumme [email protected]
Lähetä yrityksesi logo ja kuvia [email protected] ja voimme halutessasi kopioida kuvat sivuiltasi, muokkaamme ne sopiviksi.