Tolvanen Catering Oy, Lahti

Monipuoliset juhlapalvelut Tolvaselta!

Tolvanen Catering on ammattitaitoinen cateringyritys, joka tarjoaa monipuolista osaamistaan tapahtumiin asiakkaan toiveiden mukaan. Tolvasen ammattitaitoiset kokit ja leipurit tarjoilevat ruokakulttuurin kuumimmat trendit sekä ajattomat klassikot. Tuoreista raaka-aineista valmistuu tarjoilut perhejuhlista suuriin yritystapahtumiin.

Catering-palveluiden ohella yritys vuokraa juhlatelttoja ja kalustoa mitä moninaisimpiin tapahtumiin ja juhliin. Tolvanen on vuosittain mukana erilaisten suurtapahtumien ravintoloitsijana.

Tolvanen Catering

Toimintamme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin yrityksiä, yhteisöjä kuin yksityishenkilöitäkin. Täyden palvelun toimintatapaamme kuuluu toimittaa asiakkaalle paikanpäälle niin valmis paketti kuin hän haluaa. Astioiden lisäksi meiltä voi tilata muun muassa tarjoilun, ohjelmaa, somistuksen, kalusteet, teltan tai valmiiksi järjestetyn ravintola- ja juhlasalin. 

Valmistamme intohimolla, ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella maukasta ja laadukasta ruokaa. Ruoka valmistetaan alusta loppuun asti tuoreista raaka-aineista joko omassa keittiössämme tai vaihtoehtoisesti suoraan tapahtumapaikalla. Menun voi valita jo valmiista menuvaihtoehdoistamme tai päättää ruokalajit itse vaikkapa omien lempiruokien perusteella. Menu voi olla kevyt keittolounas, viiden lajin täysillallinen tai jotain ihan muuta!

 Siirry lukemaan tarkemmin vaihtoehdoista tästä.

Kokous- ja juhlatilat

Vuokraamme Lahden urheilu- ja messukeskuksen yhteydessä kokous- ja juhlatiloja, jotka ovat muokattavissa erilaisiin tilaisuuksiin niin yrityksille kuin yksityisille.

10-100 henkilölle soveltuvien kokoustilojen perusvarustukseen kuuluu ilmainen WiFi, videotykki, valkotaulu ja fläppitaulu.

Lue lisää kokous- ja juhlatilojen vuokraamisesta

Teltat ja kalusto

Juhlateltat tarjoavat monipuoliset ratkaisut viihtyisiin ja tunnelmallisiin juhliin ja tapahtumiin. Vuokraat helposti yhdestä paikasta teltan, sisustuksen ja muun tarvittavan kaluston.

Tutustu laajaan telttavalikoimaamme, jotka soveltuva kymmenistä aina tuhansien vieraiden tapahtumiin.

Lue lisää telttojen ja kalustoiden vuokraamisesta

Tapahtumatuotanto

Saat avaimet käteen -ratkaisuna tapahtumat ja tilaisuudet sisä- ja ulkotiloihin. Autamme suunnittelemaan ja tarvittaessa hoidamme puolestasi tilaisuutesi tilan, kalusteet, tekniikan, tarjoilut sekä oheisohjelman.

Kokenut henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan niin pienet perhejuhlat kuin suuret yritys- tai urheilutapahtumat.

Lue lisää tapahtumatuotannosta

Läheltä löytyy myös:

Lahti Info
Lahti Info
City Tour de Lahti 8,2km by Local4U
City Tour de Lahti 8,2km by Local4U
Lahden Kauppatori
Lahden Kauppatori
”The World’s Best” – lenkki – Tour de Lahti 12,6 km by Local4U
"The World’s Best" - lenkki - Tour de Lahti 12,6 km by Local4U
Tour de Shopping in Lahti 3km by Local4U
Tour de Shopping in Lahti 3km by Local4U
Tour de Hyppyrimäet – Lanun taidepuisto, Lahti 5,1km by Local4U
Tour de Hyppyrimäet - Lanun taidepuisto, Lahti 5,1km by Local4U

Muita samankaltaisia:

Hotelli Arthur Helsinki
Hotelli Arthur Helsinki
Madre, Restaurant & Cafe Lahti – Aito italialainen
Madre, Restaurant & Cafe Lahti - Aito italialainen
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Ravintola Toros Tex Mex Lahti
Ravintola Toros Tex Mex Lahti
Teerenpeliä Lahdessa
Teerenpeliä Lahdessa