Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Solo Sokos Hotel Seurahuone Lahden ydinkeskustassa!

Maineikas ja arvostettu lahtelaishotelli toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi arvovieraiden kuten marsalkka Mannerheimin, Ruotsin kuninkaallisten ja Armi Kuuselan joukkoon. Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone sijaitsee Lahden ydinkeskustassa. Hotellirakennus on remontoitu viimeisiä trendejä seuraten ja se on valittu World Luxury Hotel Award -gaalassa vuoden 2015 Euroopan parhaaksi kaupunkihotelliksi.
Hienot hetket eivät ole sattumaa“.

Tervetuloa viettämään unohtumaton viikonloppu, työ- tai lomapäivä uniikista miljööstä nautiskellen! Local4U!

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone on osa Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi valittua Sokos Hotellia. Seurahuone on klas­sik­ko, sillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona.
Huoneita on yhden hengen huoneesta tilaviin sviitteihin. Solo-vuo­tees­sa nukut hyvät unet laaduk­kai­den la­ka­noi­den vä­lis­sä. Vuo­teen patja mu­kau­tuu var­ta­lo­si yk­si­löl­li­siin tar­pei­siin ja kol­mes­ta tyy­nys­tä va­lit­set si­nul­le so­pi­vim­man.

Seurahuoneessa nautit mannermaisesta buffetaamiaisesta, joka koostuu laa­duk­kais­ta ja her­kul­li­sista aa­miais­tuot­tei­sta. Va­li­koi­mas­sa on aina myös pai­kal­li­nen eri­koi­suus. Kat­taus on val­mii­na ja kahvi tar­joil­laan si­nul­le pöy­tään, vaa­lea­na tai tum­ma­na paah­to­na. Hem­mot­te­le it­seä­si ti­laa­mal­la lasi kuo­hu­vaa aa­mua­si juh­lis­ta­maan.
Hotellin henkilökunta auttaa sinua mielellään järjestämään erilaista toimintaa, kuten patikointia, hiihtoa, pyöräilyä ym.ym.

Lahden Seurahuoneen Ravintolat:

  • Bar Bistro ja terassi
  • Trattoria Ravintola
  • Kuja Bar-Restaurant

Lisää yrityksestä

Tuhannen tarinan hotelli Lahdessa
Maineikkaan lahtelaishotellin seinillä olisi lukemattomia ja toinen toistaan uskomattomampia tarinoita kerrottavanaan – kunpa seinät vain osaisivat puhua! Lahden Seurahuoneelle on livahdettu arkea pakoon jo 1890-luvulta lähtien. Salissa on valssattu lukemattomat häätanssit, vuodatettu onnenkyyneliä, siemailtu sampanjaa ja nautiskeltu elämästä. Seurahuoneen vällyjen väliin on käpertynyt vieraita marsalkka Mannerheimista Ruotsin kuninkaallisiin. Myös sinä olet osa arvovieraiden joukkoa, ja toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi huomaamme Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle.

Perinteikäs hotelli tarjoaa spesiaalit puitteet nauttimiselle
Historian havinasta huolimatta hotellimme tarjoaa vierailullesi viimeistellyt puitteet. Hotellirakennus on remontoitu viimeisen päälle lattiasta kattoon, ja Seurahuone valittiin World Luxury Hotel Award -gaalassa vuoden 2015 Euroopan parhaaksi kaupunkihotelliksi. Tervetuloa viettämään unohtumaton viikonloppu, työ- tai lomapäivä uniikista miljööstämme nautiskellen.

Unohtumattomien kulttuuririentojen kaupunki
Vesijärven rantakaupungilla on paljon tarjottavanaan. Hemmottele aistejasi sinfoniaorkesterin sulosoinnuilla hemaisevassa Sibeliustalossa, nauti jalkapallosta tunnelmallisessa Kisapuistossa tai anna mielesi levätä Salpausselän kauniissa maisemissa. Unohtumattoman päivän päätteeksi on ihana vaipua nautinnolliseen uneen silkinpehmeisiin lakanoihin.

Green Key
Ho­tel­lim­me on si­tou­tu­nut ot­ta­maan toi­min­nas­saan huo­mioon ym­pä­ris­tön hy­vin­voin­nin. Tästä to­dis­tuk­se­na Solo Sokos Hotel Lah­den Seu­ra­huo­neel­leon myön­net­ty Green Key –merk­ki. Green Key on kan­sain­vä­li­nen ym­pä­ris­tö­merk­ki, joka edis­tää kes­tä­vää mat­kai­lua. Ym­pä­ris­tö­ser­ti­fioi­tu­jen ho­tel­lien myötä mat­kus­ta­jil­la on en­tis­tä pa­rem­mat mah­dol­li­suu­det tehdä ym­pä­ris­tön kan­nal­ta kes­tä­viä va­lin­to­ja sekä pie­nen­tää omaa hii­li­ja­lan­jäl­ke­ään.

Allergiatunnus
Sokos Ho­tel­lit ovat saa­neet en­sim­mäi­se­nä ma­joi­tus­yri­tyk­se­nä Suo­mes­sa Al­ler­gia- ja ast­ma­lii­ton Al­ler­gia­tun­nuk­sen käyt­tö­oi­keu­den. Solo Sokos Hotel Lah­den Seu­ra­huo­ne on yksi tun­nuk­sen käyt­tö­oi­keu­den saa­neis­ta ho­tel­leis­ta.

Al­ler­gia­tun­nus tar­koit­taa, että ho­tel­li­huo­neis­sam­me on nyt:

  • puhtaampi sisäilma
  • tarkoin mietityt siivousmenetelmät ja -materiaalit
  • tuoksuttomat siivousaineet
  • allergiaystävälliset sisustusmateriaalit ja -tekstiilit
  • raikkaat vuodevaatteet
  • tuoksuttomia henkilöhygieniatuotteita tarjolla
  • eläinystävien kanssa matkustavat asiakkaat yöpyvät aina eri huoneissa kuin allergiset asiakkaat

Tervetuloa yöpymään Lahteen!

Tutustu Lahteen lisää kapunki-infossa tai tutustu kaupunkiin City tour de Lahti -reitin avulla.

Läheltä löytyy myös:

Day Tour de Turku by Local4U 3,7km
Day Tour de Turku by Local4U 3,7km
Hotelli Arthur Helsinki
Hotelli Arthur Helsinki
Madre, Restaurant & Cafe Lahti – Aito italialainen
Madre, Restaurant & Cafe Lahti - Aito italialainen
Lahden Polkupyöräkauppa- ja huolto
Lahden Polkupyöräkauppa- ja huolto
City Tour de Loviisa 5km by Local4U
City Tour de Loviisa 5km by Local4U
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Locale, Loviisa

Muita samankaltaisia:

Hotelli Arthur Helsinki
Hotelli Arthur Helsinki
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Teerenpeliä Lahdessa
Teerenpeliä Lahdessa
Panimoravintola Plevna, Finlaysonin alue Tampere
Panimoravintola Plevna, Finlaysonin alue Tampere
Kesäterassi Piano Paviljonki, Lahti satama
Kesäterassi Piano Paviljonki, Lahti satama