Päivä Saimaalla aktiviteettien parissa, Saimaan Palju

Kerää porukka kasaan ja suuntaa Lappeenrantaan tai Savitaipaleelle!

Saimaan Palju on ohjelmapalveluyritys, jonka päätuotteita ovat saunalauttaristeilyt, polttari- ja tyky-päiväohjelmat, sekä ohjatut polkupyöräsafarit. Saimaan Palju vastaa asiakkaiden päivän hauskanpidosta ohjelmallisella osuudella. Voit valita useita erilaisia aktiviteettejä aina extreme-lajeista rauhallisempiin retkiin tai kokeilla uusia, tyky-päiviin ja vaikkapa juhliin sopivia aktiviteettejä. Tärkeintä on saada kokemuksia ja pitää hauskaa hyvässä seurassa, kauniiden järvimaisemien ympäröimänä!  Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla, tutustu Saimaan Paljun tarjontaan ja vietä ikimuistoinen päivä kanssamme!

Onnistunut päivä on täynnä uusia kokemuksia!

Paintball, Lappeenranta ja Savitaipale

Saimaan Palju tarjoaa täyden palvelun pelejä ja ohjaaja on koko tapahtuman ajan läsnä. Hän hoitaa kuulien täytön aseisiin taukojen aikana, sekä varmistaa, että merkkaimet ovat pelivalmiina seuraavalle kierrokselle. Lappeenrannan paintball -kenttä sijaitsee lyhyen matkan päässä keskustasta, Mustolan teollisuusalueella.  Savitaipaleen kenttä on ns. metsäkenttä, jonka esteet ovat rakennettu mm. trukkilavoista, tynnyreistä ja vanhoista renkaista. Tutustu Paintball hinnastoon ja lue lisää täältä.

Kuplafutis, Lappeenranta ja Savitaipale

Tervetuloa pelaamaan ”hieman” erilaista jalkapalloa. Kuplafutiksessa joukkueet pelaavat jalkapalloa suuren kuplan suojassa. Voittaja joukkue on se, joka saa eniten maaleja. Pelin suola on kuplien suojassa ja niiden avulla tehtävät taklaukset. Jotkut voisivat väittää, että maaleja tärkeämpää on hyvät taklaukset, joilla vastustaja saadaan kentän pintaan. Sääntöjä on vähän ja ne sorvataan joka ryhmälle sopiviksi. Tutustu Kuplafutiksen hinnastoon ja lue lisää täältä.

SUP-lautailu, Lappeenranta

Retken aikana liikutaan Lappeenrannan sataman läheisyydessä, jokainen omaan tahtiin. Opas on koko ajan mukana ohjeistamassa osallistujia. Tämä SUP-retki sopii loistavasti ensikertalaisille, kuin myös konkareillekin, joten rohkeasti mukaan veden äärelle! Tutustu SUP-lautailun hinnastoon ja lue lisää täältä.

Saunalautta, Lappeenranta

Saimaan paljun täydenpalvelun saunalautta on ensimmäinen Lappeenrannan satamasta risteilevä saunalautta. Lautan lähes 50 neliön sisätilat tarjoavat risteilyvieraille poikkeuksellisen upean elämyksen Saimaan aalloilla. Kokonaispinta-alaa lautalla on yli 150 neliötä, tehden lautasta yhden Suomen suurimmista saunalautoista. Asiakkaita kyytiin mahtuu 12, miehistön lisäksi. Tutustu Saunalautan hinnastoon ja lue lisää täältä

Viikko-ohjelmaa Lappeenrannassa

Lappeenrannan viikko-ohjelma tarjoaa monenlaista tekemistä takuulähtöisten aktiviteettien parissa. Viikko-ohjelma sisältää muun muassa melontaa, SUP-lautailua, pyöräilyä, keruutuoteretkiä, metsämieliretkiä ja bunkkerikierroksia Salpalinjalle. Kaikki aktiviteetit ovat matalankynnyksen periaatteella, eli aikaisempaa kokemusta lajeista ei tarvitse olla. Aktiviteeteissa on aina mukana alusta loppuun ammattitaitoinen opas. Aktiviteeteilla on säävaraus.

Huomioithan talvi-ja kesäaikataulut

Tervetuloa viihtymään:

Local4U!

Läheltä löytyy myös:

Lappeenranta Info
Lappeenranta Info
Lappeenrannan Kauppatori
Lappeenrannan Kauppatori
City Tour de Lappeenranta 6km by Local4U
City Tour de Lappeenranta 6km by Local4U
Tour de Café – kahvilareitti Lappeenranta 3,5km
Tour de Café - kahvilareitti Lappeenranta 3,5km
Tour de Outdoor, Lappeenranta 8,8km by Local4U
Tour de Outdoor, Lappeenranta 8,8km by Local4U
Kahvila-Konditoria Aleksandra, Lappeenranta
Kahvila-Konditoria Aleksandra, Lappeenranta

Muita samankaltaisia:

Day Tour de Turku by Local4U 3,7km
Day Tour de Turku by Local4U 3,7km
Hotelli Arthur Helsinki
Hotelli Arthur Helsinki
Lahden Polkupyöräkauppa- ja huolto
Lahden Polkupyöräkauppa- ja huolto
City Tour de Loviisa 5km by Local4U
City Tour de Loviisa 5km by Local4U
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki