Hotelli Rakuuna, Lappeenranta

Tule vieraaksemme, irrottaudu arjesta.

Hotelli Rakuuna sijaitsee Lappeenrannan keskustassa, historiallisella Rakuunamäellä, kaupungin palveluiden, sekä upean järvimaiseman lähellä. Lyhyen kävelymatkan päästä löydät Lappeenrannan linnoituksen, sataman, sekä luonnon helmassa Saimaan rantoja kiertävän Rantaraitin.

Hotelli Rakuunan seinien sisällä asuu monta tarinaa ja tulevaisuus tuo uusia tullessaan.”

Rakuunamäen historia ulottuu 1890-luvulle ja se on noussut Lappeenrannan matkailukohteiden kärkeen. Mennyt aika näkyy ja tuntuu, vaikka upseerien, aliupseerien ja varusmiesten asunnot, kasarmirakennukset, sairaala, tykkihallit, hevostallit sekä naurisvarastot on otettu uuteen käyttöön.

Myös kasarmin vanhan majoitusrakennuksen on tullut aika tarjota tunnelmaa, rentoutumista ja ikimuistoisia hetkiä Hotelli Rakuunan vieraille työn sekä vapaa-ajan merkeissä.

Majoittuminen

Deluxe-vuotein varustetut huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä. Osassa huoneista on huomioitu allergiat erikseen. Vaihtoehtoja on perheille, pariskunnille sekä yksin matkaaville. Huonetyypit ovat Rakuuna Double (2 hh), Rakuuna Twin (2 hh), Ratsumestari Family(4 hh), Marsalkka Suite(2 hh) sekä Marsalkka Suite Grande (2 hh + 2 hh). Erikoisuutena aitoon tunnelmaan vievät armeijan tuvat (4 hh tai 6 hh). Hotelli Rakuuna on savuton, lemmikit ovat tervetulleita valittuihin huoneisiin ja wifi ja televisio kuuluvat varusteluun.

 

Aamiainen ja ruokailu

Aloita päiväsi aamiaisella joko “Paratiisissa”  tai “Montussa”, jossa sinua odottaa terveellinen aamiainen, johon sisältyy runsaasti kasviksia, lähileipomon tuoretta leipää, haudutettua täysjyväpuuroa, keitettyjä luomukanalan munia, luonnonjugurttia, kotimaisia marjoja ja ihanaa mustikkamehua.

Iltaisin voit hipsiä napostelemaan omia eväitäsi Café Fannyyn ja keittää vaikka kupillisen teetä itsepalvelukahvio Café Fannysta löydät kahvin- ja vedenkeittimen, leivänpaahtimen, jääpalakoneen sekä mikron. Käytettävissäsi on myös jääkaappi sekä tiskikone. Voit ottaa rennosti kuin omassa olohuoneessasi.

 

Sauna & Spa

Voit uppoutua elämykselliseen rentoutumiseen Hotelli Rakuunan sauna ja spa -osastolla, jossa nautit lempeän löylyn lämmöstä ja porekylvystä tai syvärentoudut infrapunasaunassa. Tämä ihanuus sekä kokoustila ovat varattavissa myös muille kuin hotellivieraille klo 18-24.

Hotellivieraat voivat nauttia saunasta & spasta päivittäisellä naisten tai miesten vuorolla päivittäin. Halutessasi voit myös varata seurueellesi oman 1,5 h/ 60 € saunavuoron valitsemaasi aikaan. Kylpypyyhkeet sisltyvät varaukseen. Rakuuna tarjoaa myös mahdollisuuden varata pitkän vuoron kokous-/juhlatilan kera klo 18-24 hintaan 460 € (sis.alv). Voit tilata hotellin vastaanotosta myös virvoitusjuomat oheen. Monipuolinen tilamme sopii myös juhlien pitopaikaksi. Kahvituksen voit tilata hotellilta. Suuremmat tarjoilut hotelli toimittaa catering-yhteistyökumppaneiden kautta.

 

Tervetuloa vieraaksi, menneen ajan lämpöä ja arvokkuutta hehkuvaan miljööseen.

Local4U!

Läheltä löytyy myös:

Lappeenranta Info
Lappeenranta Info
Lappeenrannan Kauppatori
Lappeenrannan Kauppatori
City Tour de Lappeenranta 6km by Local4U
City Tour de Lappeenranta 6km by Local4U
Tour de Café – kahvilareitti Lappeenranta 3,5km
Tour de Café - kahvilareitti Lappeenranta 3,5km
Tour de Outdoor, Lappeenranta 8,8km by Local4U
Tour de Outdoor, Lappeenranta 8,8km by Local4U
Kahvila-Konditoria Aleksandra, Lappeenranta
Kahvila-Konditoria Aleksandra, Lappeenranta

Muita samankaltaisia:

Hotelli Arthur Helsinki
Hotelli Arthur Helsinki
Suomen parhaat kylpylät
Suomen parhaat kylpylät
Lillan Hotel & Kök, Tampere
Lillan Hotel & Kök, Tampere
Mukkulan Kartano, Hotelli-Ravintola-Juhlatilat – Lahti
Mukkulan Kartano, Hotelli-Ravintola-Juhlatilat - Lahti
Myllytalon aamiaismajoitus, Hämeenlinna
Myllytalon aamiaismajoitus, Hämeenlinna
Arctic SnowHotel & Glass Igloos, Rovaniemi
Arctic SnowHotel & Glass Igloos, Rovaniemi