Arctic SnowHotel & Glass Igloos, Rovaniemi

Arctic SnowHotel & Glass Igloos

Arctic SnowHotel & Glass Igloos palveluvalikoimasta löytyy majoituspalvelujen lisäksi runsas buffet-aamiainen, uniikkeja ravintoloita ja baareja sekä lumisaunan ulkoporealtaan kera. Hotellialueen tilat ja Lehtojärven rantanäkymä tarjoavat mahtavat puitteet tilaisuuksien järjestämiseen.

Arctic SnowHotel sijaitsee Napapiirillä Suomen Lapissa, Pohjois-Suomen talvipääkaupungissa Rovaniemellä. Hotellialue on n. 26 kilometrin päässä ydinkeskustasta; Sinetän kylässä Lehtojärven rannalla. Saapuminen onnistuu helposti hotellin tarjoamalla kuljetuksilla, taksilla tai omalla autolla.

Tervetuloa!

Uniikkeja yöpymiskohteita on kahdenlaisia.

Lumihotelli (alk. 15.12.)

70-petipaikkainen lumihotelli on Skandinavian suurimpia. Häikäisevän kaunis rakennus veistetään joka vuosi erilaiseksi. Uniikkien huoneiden seiniä ja kalusteiden pintoja peittävät jäätaide ja valoteokset. Lämpötila huoneissa on 0–5 °, mutta kylmiin olosuhteisiin tarkoitetuissa makuupusseissa ja porontaljoilla on lämmintä ja mukavaa.

Lasikattoinen Iglu

Iglussa nukahdat tähtien ja revontulien loisteeseen mukavasti lämpimän peiton alla. Iiglut ovat huolellisesti lämpöeristettyjä, jotta pakkanen ei pääse yllättämään vierailijaa kylmimpänä yönäkään. Iglujen sängyt ovat moottoroituja ja niissä voit säätää itse helposti asentosi optimaaliseksi joko nukkumiseen tai taivaan katseluun. Igluja on 39 tarjoten 127 vuodepaikkaa.

Arctic SnowHotel sijaitsee Napapiirillä Suomen Lapissa, Pohjois-Suomen talvipääkaupungissa Rovaniemellä ja hotellialue on n. 26 kilometrin päässä ydinkeskustasta; Sinetän kylässä Lehtojärven rannalla. Saapuminen onnistuu helposti hotellin tarjoamalla kuljetuksilla ([email protected]) taksilla tai omalla autolla.

Lisätietoja Rovaniemestä löydät Local4U Rovaniemi Info.

 

Arctic SnowHotel Ravintolat:

Lapin makuja lautasellasi – Ruoka avotulelta, astiat jäästä

Vaikka Lumihotelli sijaitsee omassa rauhassaan kaupungin ulkopuolella, ei herkuista tarvitse olla huolissaan. Kolmelle ravintolalle sekä kolmen ruokalajin illallismenulle tunnusomaista on maukkaus ja perinteiset valmistustavat. Ihastusta herättää Jääravintolassa kauniit astiat jäisellä pöydällä, ja Jääbaarissa käytettävät jäädytetyt lasit!

Jääravintola (alk. 15.12)

Lumihotelliin kuuluvassa Jääravintolassa voit nauttia herkullisen illallisen joko pelkän ravintolan tai hotellin vieraana. Jääravintola soveltuu illallispaikaksi myös isommille ryhmille.

Jääbaari (alk. 15.12)

Jääbaarissa tilaat drinkkisi jäissä – etkä jäillä! Jäätynyt lasi tuo juomaan aivan uusia ulottuvuuksia ja kokemus on vertaansa vailla. Baarin jääseinät saavat myös aikaa erikoisen, mutta mahtavan äänentoiston.

Kotaravintola

Kotaravintola sijaitsee hotellialueen rannassa, heti rantasaunan vieressä ja siellä on yhteensä 100 vieraspaikkaa. Loimuava tuli luo taianomaisen tunnelman pieneen kotaan. Kotaravintolan erikoisuus on sen avotulella loimutettu suussa sulava lohi.

Lumikartano

Ravintola palvelee yksittäisiä asiakkaita aamiaisella, ryhmille järjestämme myös illallisia.

Sky Bar

Sky bar sijaitsee samassa rakennuksessa Kotaravintolan kanssa. Alakerrassa sijaitsee lounge-tyyppinen baari jossa tarjoillaan cocktaileja paikallisella otteella sekä muita juomia ja pikkupurtavaa. Illalla taivaan ollessa kirkas suosittelemme siirtymistä Sky barin yläkertaan jossa toivottavasti näet revontulet lasikaton läpi!

Tutustu ravintoloihin lisää täällä!

 

Arctic SnowHotel saunapalvelut ja yksityistilaisuudet:

Rentoudu kylmän lämmössä – Lumisaunassa et jää kylmäksi

Kokeneinkin suomalainen saunoja vaikuttuu lumisaunasta! Saunomiskokemus on yllättävä yhdistelmä kosteaa höyryä ja kylmiä lumiseiniä. Hotellin pihapiiristä löytyy myös perinteisempää hirsisaunaa sekä ulkoporealtaita. Saunavaraukseen kuuluu myös mahdollisuus kokeilla kylmävesiallasta, jonka vesi on 2 asteista.

Suomalainen Sauna

Saunarakennus ”Snowflake” sijaitsee hotellin alueella ja pitää sisällään useamman pienen saunan jotka ovat perinteisen suomalaisen saunan kokoisia ja palvelee sekä vierailijoita että hotellivieraita kun sauna varataan yksityiskäyttöön.

Lumisauna

Lumisauna on rakennettu lumesta ja jäästä. Ainoastaan saunan lauteet ovat puuta. Kiukaan kostea höyry pitää lämpötilan korkealla, vaikka lumiset seinät hohkaavat kylmää.

Ulkoporeallas

Nauti maagisesta yhtälöstä; viileästä ilmasta lämpimässä porealtaassa! Ulkoporealtaassa voit ihastella revontulia tai Lapin upeaa tähtitaivasta.

Ikimuistoisia hetkiä taivaallisissa tiloissa – Kutsu vieraasi lumen maailmaan

Arctic SnowHotel järjestettyihin juhliin sisältyy aina ripaus ylimääräistä taikaa ja kauneutta. Uljas Lumihotelli ja pihapiiri igluineen tuovat juhlavuutta ja eksotiikkaa sukujuhliin, virkistyspäivään tai kokoukseen. Moni upea pari on päättänyt antaa Arctic SnowHotelin kruunata elämänsä tärkeimmän päivän!

Hotellialueen tilat taipuvat mainiosti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Lehtojärven rantanäkymä tarjoaa talvisin henkeäsalpaavat maisemat häille, syntymäpäiville tai muille yhteisille tapahtumille. Arctic SnowHotel järjestää juhlillesi sopivan tilan, saunat porealtaineen sekä ruokailun toiveiden mukaan. Laadukas illallismenu pitkän kaavan kautta onnistuu tilojen, keittiön ja juhla-astiaston puolesta.

Arktisella jäällä on monta väriä ja muotoa. Tunne sen lämpö ja kylmyys sulautuessasi ainutkertaiseen elämykseen, joka jää mieleen. Saavu arktiseen Pohjois-Eurooppaan ja Suomen Lappiin. Otamme sinut lämmöllä vastaan.

Huskyajelut yhteistyössä paikallisen yrityksen kanssa. Lue lisää BearHill

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen loma Suomen Lapissa! Local4U

 

 

Läheltä löytyy myös:

Suomen parhaat kylpylät
Suomen parhaat kylpylät
Information package for ukrainians in Finland
Information package for ukrainians in Finland
City Tour de Rovaniemi 25,2 km by Local4U
City Tour de Rovaniemi 25,2 km by Local4U
Arctic Restaurant – puhdasta ruokaa napapiiriltä, Rovaniemi
Arctic Restaurant - puhdasta ruokaa napapiiriltä, Rovaniemi
Tour de Baarikierros, Oulu
Tour de Baarikierros, Oulu
Parhaimmat laskettelukeskukset
Parhaimmat laskettelukeskukset

Muita samankaltaisia:

Hotelli Arthur Helsinki
Hotelli Arthur Helsinki
Madre, Restaurant & Cafe Lahti – Aito italialainen
Madre, Restaurant & Cafe Lahti - Aito italialainen
Lahden Polkupyöräkauppa- ja huolto
Lahden Polkupyöräkauppa- ja huolto
City Tour de Loviisa 5km by Local4U
City Tour de Loviisa 5km by Local4U
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Locale, Loviisa
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki
Ravintola Hampton Bay Hietaranta, Helsinki