Vuokraa sähköpyörä Kitetirriltä, Lahti

40,00

Pyöriä vuokrattavana nettikaupasta pe-la-su klo 10.00-21.00 ja ma-ti-ke-to klo 12.00-21.00, jos haluat muita aikoja, ota yhteyttä myyntiin joko soittamalla +358 40 5404513 tai lähettämällä sähköpostia kitetirri@gmail.com!

kitetirri.fi

Tutustu ja varaa tästä.

Katso Lahden maastoliikuntapolut tästä.

Nouto ja palautus paikat:
Lahden Urheilukeskus, Tapanilan Hiihtomaja, Ravintola Lokin parkkis, Messilä Camping tai Sokos Seurahuone –  sovittaessa ja erillistä korvausta vastaan muuallakin Lahdessa ja lähialueella, kysy lisää myynnistä.

Varaudu esittämään ja luovuttamaan pantiksi kuvallinen virallinen henkilötodistus, passi tai ajokortti vuokrauksen ajaksi, kiitos.

KTM Macina Freeze -fatbike jatkaa siitä mihin muut jäätyvät paikalleen. Runko on suunniteltu nopeaan ajoon, yhdessä Bosch Performance CX moottorin kanssa saadaan aikaan lyömätön yhdistelmä nopeutta ja ketteryyttä, joka on perinteiselle fatbikelle uutta. Uskomattoman miellyttävä Rockshox Pluto etujousto!

JA UUTUUDET – Yhteistyössä Tunturin kanssa suunniteltu GZR fatbike päivittyi uudella viistoputkella. GZR Advantag-e tarjoaa sinulle ajonautinnon, jota et ole osannut odottaa. Reaktiivinen ja tehokas Shimano E8000 moottori 504Wh akulla tarjoaa ennennäkemätöntä ajomukavuutta fatbike maailmassa. Voimansiirtoon luotetaan täydellisellä Shimano XT osasarjalla rattaista lähtien. Tehokkaat hydrayliset levyjarrut purevat kiinni tehokkaasti ja pysäyttävät varmasti nopeastakin kyydistä. Schwalben Jumbo Jim renkaat ja Alexrims Cherokee vanteet ovat jo itsessään kevyet mutta antavat tubeless mahdollisuuden niin haluaville. 

Kuvaus

Tee ikimuistoinen omatoimiretki sähköläskipyörällä uusilla Salpausselkä Trails maastoliikunta poluilla. Huikeat leveä renkaiset pyörämme selviytyvät reiteistä hyvin, toki rajansa näilläkin! Kokoja on hyvin saatavilla. Pyöräily on todella kiehtovaa retkeilyä!

Meiltä saat hyvät reittiohjeet, pyöräilykypärän, pyöräilykäsineet ja käyttöopastuksen.

Lisätietoja yrityksistä:

Kitetirri (kitetirri.fi) on vuonna 2003 perustettu elämyspalveluyritys. Kitetirri tarjoaa iloisia ulkoilmaelämyksiä Päijät-Hämeen upeissa maisemissa. Valikoimaan kuuluvat sertifioitujen ohjaajien kurssit, opastetut retket, sekä laadukkaiden välineiden vuokraus sähköpyöräilyyn, sup-lautailuun ja leijasurffaukseen. Kitetirrin kanssa liikut turvallisesti ja hauskasti. Kunnia-asia on uusien ihmisten innostamisen luontoliikunnan pariin.

Tutustuthan Kitetirrin vuokrausehtoihin.

Yhteystiedot

kitetirri.fi  

puh. +358 40 5404513

kitetirri@gmail.com!

Vendor Information

  • Store Name: Kitetirri
  • Vendor: Pekka Tirkkonen
  • Address: Veräjämäenkatu 27
    15830 Lahti
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla