Sandvik Gästhamn & Camping, Kökar

Sandvik Gästhamn & Camping tarjoaa sinulle mahtavat puitteet lomailuun. Saaren kaakkoisosassa sijaitseva alue rajoittuu luonnonkauniiseen lahteen lauttasataman läheisyydessä. Henkeä salpaavat maisemat ja ystävällinen palvelu kruunaa lomasi matkustitpa sitten yksin, perheen tai ystävien kanssa.

Kuvaus

Sandvikin vierasvenesatama ja leirintäalue sijaitsee Ahvenanmaalla Kökarin kauniissa saaressa. Saaren kaakkoisosassa sijaitseva alue rajoittuu luonnonkauniiseen lahteen lauttasataman läheisyydessä. Kökarin saarelle on helppo tulla sillä sinne pääsee päivittäisillä lauttayhteyksillä Turun saaristosta ja Ahvenanmaan pääsaarelta. Luonnonkauniilla ja maanläheisellä alueella on matkailuauto, -vaunu, sekä telttapaikkoja sekä yöpymismökkejä. Lisäksi alueelle on vierasvenesatama.

Tutustu myös lähistöllä sijaitseviin Kökarin kirkkoon, Otterböten pronssikauden aikaiseen hylkeenpyytäjien asuinpaikkaan sekä 7 km:n pituiseen Kalenin luontopolkuun, joka tarjoaa upean elämyksen ainutlaatuisessa saaristomaisemassa.

Lisätietoja yrityksestä

Campingalueella on kahvila ja elintarvikekioski. Kioskista  löytyy perus elintarvikevalikoiman lisäksi erikoisuuksia ja kökarilaista paikallista tuotantoa sekä polttoainetta, merikortteja, venetarvikkeita ym. Mikäli sinulla on kysymyksiä valikoimasta suhteen, ota yhteyttä etukäteen. Joissakin tapauksissa voidaan tehdä erityistilaustoivomuksen mukaisesti, mikäli varaus tehdään hyvissä ajoin. Kioskista on myös mahdollista vuokrata polkupyöriä, soutuveneitä ja kajakkeja.

Alueella on käytössä suihkut, pesuhuone, pesukoneet, itsepalvelukeittiö ja viihtyisä oleskeluhuone, jossa mm. seurapelejä ja kirjoja.

Kolme rantasaunaa mahdollistaa täydellisen rentoutumisen kauniissa Kirkkolahden maisemissa. Rantasaunoilla on myös oma uimalaituri.

Varaa paikkasi tästä.

Yhteystiedot
Sandvik Gästhamn & Camping
Munkvervan
22730 Kökar
Finland
Puh. +358 45 73429242
email: postsandvik@gmail.com
Kotisivut
Facebook

 

 

Vendor Information

  • Store Name: Sandvik Gästhamn & Camping
  • Vendor: Robert Karlman
  • Address: Munkvervan
    22730 Kökar
  • No ratings found yet!
No product has been found!