Kuninkaallisen herkullinen lounas! Hotelli Ravintola Opiston Kunkku, Lahti

Opiston Kunkussa on joka päivä lounaaksi tarjolla jotain uutta ja herkullista; kaksi pääruoka-vaihtoehtoa, joista toinen on kasvisvaihtoehto.  Alku- ja jälkiruoka on tarjolla seisovassa pöydässä, pääruoka tarjoillaan pöytiin.
Lisäksi tarjolla kaksi kertaa viikossa vaihtuva Päivän Kunkku, joka on hiukan parempaankin lounastamiseen sopiva pääruoka-vaihtoehto.

Lounaan hinta
Aikuiset 10,70€
Eläkeläiset 10,00€
Päivän Kunkku  15,00€
Lapset 1€/ikävuosi 

Lounas tarjolla arkisin 10.30 -13.30. 

Tervetuloa nauttimaan hyvästä lounaasta! Local4U.

Kuvaus

Ravintola Opiston Kunkku tarjoilee herkkullista lounasta arkipäivisin vuonna 1904 rakennetussa entisen Lahden kansanopiston tiloissa Lahden kaupunginsairaalan lähettyvillä. Lounasravintolan lisäksi Opiston Kunkussa toimii  Á la Carte Ravintola, Kahvila ja Hotelli/Hostelli. Opiston Kunkusta on mahdollista myös vuokrata kokous ja juhlatilat erilaisiin juhliin.

Ravintola
Palvelemme lounaan ulkopuolella tilauksesta. Katso Á la Carte -menu tästä.
Lasten makuun tarjolla on kananugetteja, ranskalaisia, lohta, lihapullia, burgeria ja pizzaa. Järjestämme tapahtumaasi myös lapsille ensiluokkaiset tarjoilut!

Avoinna
pe-la 16-21

Kahvila
Tunnelmallinen kahvila-ravintolamme palvelee teitä ensimmäisessä kerroksessa. Kahvilamme palvelee arkisin 8.30-15. 

Kokous&Juhlatilat
Tilat soveltuvat kokouksiin, palavereihin ja erilaisiin juhliin. Kaikkiin tiloihimme on mahdollista tilata kahvi-,ruoka- ja juomatarjoiluja. Kun tilaat tarjoilut arkena klo 7-17 järjestettävään tilaisuuteenne, annamme tilavuokrasta 10% alennuksen!
Tiloissamme käytössänne on nykyaikainen esitystekniikka ja wifi-yhteys, vesitarjoilu sisältyy aina tilavuokraan. Talossamme ei ole hissiä. 

Olethan yhteydessä, sovitaan näköisenne tapahtuma! 

Majoitus
Hotelli
Hotellihuoneet ovat 2-4 hengen huoneita mahtavilla näkymillä kaupungin kattojen yli. Huoneissa on oma kylpyhuone, kerroksessa pieni keittiö ja aamiainen sisältyy hintaan. 

Hostelli
Hostellihuoneet ovat yhden ja kahden hengen huoneita omalla lavuaarilla. Kerroksessa on jaetut suihku- ja wc-tilat sekä pieni keittiö.

Katso tarkemmat tiedot huoneista ja käytännöistä tästä.

Tee varauksesi:
ok@kunkku.com
050 344 7211 

Kellari-bar
1950-luvuilta vaikutteita ottanut tyylikäs lounge, jossa hyvät käytöstavat sekä erinomainen ruoka ja laadukkaat juomat ovat pääosassa. Tarjolla myös live-musiikkia sekä muita eläviä esityksiä.
to-la: 18-myöhään
Turvavälit toimivat. Käsi- ja suudesiä tarjolla läpi illan. 

 

Yhteystiedot
Harjukatu 46, 15100 Lahti
+358 50 344 7211
ok@kunkku.com

Facebook
Instagram

 

Vendor Information

  • Store Name: Opiston Kunkku
  • Vendor: Opiston Kunkku
  • Address: Harjukatu
    15100 Lahti
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla