Lahden Antiikkitukku – Paremman palvelun antiikkiliike

Lähde löytöretkelle paremman palvelun antiikkiliikkeeseen ja löydä kauan himoitsemasi antiikkituotteet edulliseen hintaan!

Lahden Antiikkitukun valikoimissa on antiikkia, designia ja tyylihuonekaluja sekä yksilöllistä sisustusesineistöä aina 1800-luvulta tähän päivään.
Löydät ratkaisun monipuolisesta myymälästä, kun sisustat kotia, kesäasuntoa, puutarhaa, ravintolaa, yrityksen toimistoa tai ihan mitä vaan. Valikoima on runsas erityisesti suosituimpien tyylisuuntien kohdalla, kuten talonpoikasantiikki, rokokoo ja jugend sekä runsas valikoima erikokoisia aitoja mattoja, mitkä täydentävät valintaasi! Tervetuloa ihastumaan!

Antiikkitukun yrittäjien tavoitteena on auttaa Sinua löytämään tarpeisiisi täydellisesti istuvat tuotteet iloisella ja nuorekkaalla otteella.

Tervetuloa tutustumaan edullisiin, runsaisiin ja nopeasti vaihtuviin valikoimiin! Local4U

Kuvaus

Olemme pieni perheyritys Lahdessa.  Koska haluamme, että tuotteet palvelevat teitä mahdollisimman hyvin, muokkaamme esim. kaappien sisustat teidän toiveidenne mukaisesti sekä halutessanne sävytämme ja pintakäsittelemme huonekalut toiveiden mukaiseen sävyyn.
Meillä on kotiinkuljetus isoillekin tavaramäärille omalla kuljetuskalustolla, toimitamme tavarat suoraan perille ja tarvittaessa jopa asennamme paikoilleen.
Tuotteemme-osiosta löydät kuvia tuotteistamme. Päivitämme sivuja muulta työltä joutaessamme, joten valitettavasti tuotelista ei aina välttämättä ole ajantasalla. Samasta syystä sivuilla ei mainita tuotteiden hintoja tai tarkkoja kuntotietoja, mutta annamme mielellämme tuotteista lisätietoa puhelimitse, sosiaalisessa mediassa, sähköpostilla ja tietysti paikan päällä.

Jos et pääse aukioloaikojemme sisällä käymään myymälässä, soita meille, niin sovitaan Sinulle sopiva aikataulu. Muista, että henkilökohtainen palvelu on meille tärkeä asia!

Lisätietoa yrityksestä

Kynttilätie 2, 15700 Lahti

037353378

Avoinna
arkisin 10-17
la 10-14
Sopimuksen mkaan myös muina aikoina!

Jaakko Kemppainen
+358405395682
Lauri Kemppainen
+358440215016

suurmyymala@antiikkitukku.fi

Instagram

Facebook

 

Vendor Information

  • Store Name: local4u shop
  • Vendor: info@local4u.fi
  • Address: Otsokatu 1
    Lahti
    15950
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...