Hollolan Ravintola Kunnantupa, lounas Hollolan kirkolla

Kotoista lounasta ja perinteinen pitopöytä

Kotoinen lounas on tarjolla arkisin klo 11–15, hinta  12–15 euroa henkilöltä. Ravintola sijaitsee Lintumäen rinteessä, mistä  lähtee retkipolku huipulle. Laelta on upeat maisemat Päijät-Hämeen vesistöön ja metsiin. Hollolan keskiaikainen kirkko sijaitsee aivan vieressä. Kesällä veneellä pääsee Hollolan Kirkonrantaan ja siitä on pieni kävelymatka Ravintola Hollolan Kunnantupaan. Retken jälkeen lounas maistuu varmasti koko seurueelle. Tervetuloa, Local4U!

Poikkeustilan aikana olemme auki normaalisti 9-21, tulethan terveenä, noudatamme hygienia- ja turvavälimääräyksiä ja suosittelemme maskia

Perinteisiä hollolalaisia pitoruokia nautitaan viikonloppuisin 11:30–16. Täyden kattauksen hinta on 30 euroa henkilöltä. Tarjoamme vatsantäytettä niin isoille kuin pienemmillekin retkiryhmille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Viikonloppuisin ravintolassamme on usein yksityistilaisuuksia, joten aukioloaika kannattaa varmistaa etukäteen puhelimitse.

Siirry sivuillemme tästä

Seuraa tapahtumiamme Facebookissa

 

Kuvaus

Ravintola Kunnantupa Hollolan kirkolla

Ravintola Kunnantupa on kodinomainen 80 hengen ravintola Kapatuosian Linnavuoren rinteellä Hollolan kirkolla. Ravintola Kunnantupa tarjoaa maistuvan lounaan lisäksi myös pitopalvelua sekä viihtyisät tilat mm. saunakokousten ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Pitopalvelu Kristiinan Kestit tekee maittavat herkut perhejuhliin ja yritystilaisuuksiin. Me katamme juhlaruokiesi lisäksi myös perinteisiä hollolalaisia pitoruokia. Osallistu itse juhlimiseen ja anna meidän hoitaa ruokapuoli. Soita ja kysy lisää tai pyydä tarjous täältä!

Krisse

Kristiina Laitinen, tuttavallisesti Krisse, on toiminut yrittäjänä Ravintola Kunnantuvassa jo yli 20 vuotta. Ansioistaan yrittäjänä hänelle myönnettiin Suomen Yrittäjien kultainen ansioristi Ravintola Kunnantuvan 20-vuotisjuhlassa 1.7.2004.

Siirry sivuillemme tästä

Parinpellontie 19, 16710 Hollola

050-5429810

kunnantupa@kunnantupa.fi

Vendor Information

  • Store Name: Ravintola Hollolan Kunnantupa
  • Vendor: Kristiina Laitinen
  • Address: Parinpellontie 19
    16710 Hollola
  • No ratings found yet!
No product has been found!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...