Ompelimo PaJun Miesten juhlapuku vuokraus ja/tai Herrasmiespolttarit, Lahti

Yhdistä miesten juhlapukusovitus ja vuokraus vaikka Herrasmiespolttareihin. Ompelimo PaJu Lahden keskustassa tarjoaa tyylikkään hetken tyylitajuisille herroille. Sovitukset sopimuksen mukaan ja yllätettävälle henkilölle sovitus pukujen nouto aikaan, jolloin hänelle tehdään puvun muutokset paikan päällä. Sillä välin tarjolla on pientä purtavaa.
Ota yhteyttä ja varaa aika sovitukseen, pukuihin tehdään tarvittavat muutokset ja sovitaan nouto aika. Puvut voi pukea vuokraamossa tai ottaa mukaan.
Soita 044 3292300 tai laita sähköpostia ompelimopaju@gmail.com.

 Smokki, saketti tai tumma puku juhlaliivillä + kengät 137,50 euroa/hlö

Kuvaus

Tyylikäs pukeutuminen tyylikkäälle tapahtumalle. Puvut palautetaan samassa pussissa kuin noudetaan, eikä niitä saa itse pestä tai korjata. Vuokraehdot sopimuksessa. 

Aikaa sovituksiin 30–45 min / 2 henkeä. 

Smokki, saketti tai tumma puku juhlaliivillä + kengät  

137,50 euroa/hlö. 

Lisätietoa yrityksestä

Ompelimo PaJu tarjoaa monipuoliset ompelupalvelut; lyhennykset, kavennukset, vetoketjujen vaihdot ym. sekä mittatilaukset. PaJu vuokraa frakkipaketteja sekä tummia pukuja erilaisiin tilaisuuksiin. Pukuun voit vuokrata lisäksi paidan, solmion ja/tai liivin. Tarjolla on myös pukuihin sopivia kenkiä.

Ompelimo haluaa palvella asiakkaitaan henkilökohtaisesti. Voit tulla suoraan ompelimoon, soittaa, laittaa viestiä tai sähköpostia. 

Aukioloajat
ma-pe 10-17 tai sopimuksen mukaan

Aleksanterinkatu 3, 15110 Lahti
044 3292300
ompelimopaju@gmail.com

Vendor Information

  • Store Name: Ompelimo PaJu
  • Vendor: Päivi Juntunen
  • Address: Aleksanterinkatu 3
    15110 Lahti
  • No ratings found yet!

Sijainti kartalla