Maisemahotelli – Break Sokos Hotel Koli

Kuvankauniissa kansallispuistossa sijaitseva Break Sokos Hotel Koli toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi Kolin huippujen tuntumaan mahtavien maisemien syliin. Hotelli sijaitsee Ukko-Kolin rinteiden läheisyydessä, voit laittaa monot jo sängyssä jalkaasi ja hypätä suoraan ovelta rinteisiin tai lähteä monipuolisille vaellusreiteille suoraan hotellin pihapiiristä! Il­lal­la voi pu­lah­taa ho­tel­lin Koli Relax Spa mai­se­ma­kyl­py­län lem­peäs­ti po­rei­le­viin kyl­pyi­hin ja ihail­la upeita kansallismai­se­mia vaik­ka ul­ko­pal­jus­ta käsin. 

Kuuletko jo Kolin kutsun? 

Tervetuloa kokemaan pala kauneinta Suomea! Local4U! 

Sokos Hotels myyntipalvelu
Puhelin 020 1234 600 

Kuvaus

Break Sokos Hotel Koli on osa Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi valittua Sokos Hotelia. Huoneita on näköalallisesta Superior Twinistä aina saunalliseen Junior Suiteen!  
Grill it! -ravintolassa pääset nauttimaan buffetaamiaisen runsaista ja monipuolisista antimista haluat sitten aloittaa päiväsi terveellisesti tai herkutellen. Aamiaispöydässä on aina tarjolla paikallisesti käsintehtyjä karjalanpiirakoita. 
Break Sokos Hotel Kolin upeissa kansallismaisemissa onnistuvat niin pienet palaverit, kuin suuret seminaaritkin. Intiimi ja inspiroiva ympäristö tarjoaa keskittymisrauhaa, karjalaista sekä skandinaavista ruokaa ja luoviin taukoihin erilaisia aktiviteetteja.

Lisätietoa yrityksestä

Kolin matkailun historia
Kan­sal­lis­ro­man­tii­kan ja ka­re­lia­nis­min ai­kaan Koli tuli tun­ne­tuk­si mat­kai­lu­koh­teena. Kolille avattiin 1896 Suomen vanhin merkitty luontopolku ja Kolin ensimmäinen matkailumaja. Koli oli jo tuol­loin yksi suositum­mis­ta mat­kai­lu­koh­teis­ta Suo­mes­sa. Koli tar­jo­si myös las­ket­te­lu­nau­tin­to­ja en­sim­mäi­sen rin­teen avau­dut­tua 1930-luvun lo­pul­la. Matkailumaja muu­tet­tiin ny­kyi­sek­si ho­tel­li­ra­ken­nuk­sek­si vuon­na 1970. 

Ukko-Kolin rinteet
Kolin kansallispuiston kupeessa laskijaa odottaa Ukko-Kolin hiihtokeskus. Majoittuessasi Break Sokos Hotel Kolilla, pääset kätevästi suoraan ulko-ovelta Ukko-Kolin rinteisiin! Ukko-Kolin rinnealueella on yhteensä kuusi monipuolista rinnettä ja neljä laskijaa palvelevaa hissiä. 

 Kylpylä Koli Relax Spa
Break Sokos Hotel Kolin alakerrassa sijaitsee uniikki Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylä. Naut­i yksin olosta tai yhdessä olosta rau­has­sa  sau­nas­sa, po­real­taas­sa ja vaik­ka­pa ul­ko­pal­jus­sa täh­ti­tai­vaan alla. Kyl­py­läs­tä avau­tu­va mai­se­ma Pie­li­sel­le on kä­sin­kos­ke­tel­ta­van lä­hel­lä. Kylpylässä on viisi erilaista allasta, ulkopalju, elämyssuihkuja, kolme erilaista saunaa ja relax-huone, jossa voit kruunata hemmottelupäiväsi lämpöpedissä. 

Kyl­py­län au­kio­loa­jat
ma-to 10-21
pe-la 10-24
su 10-21 

Li­sä­tie­dot ja va­rauk­set:
Break Sokos Hotel Kolin myyn­ti­pal­ve­lu puh. 020 1234 662, emailsales.karelia@ sokoshotels.fi 

Ravintolat
Grill It!
on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola. Katso aukiloajat ja lisätiedot tästä. 

Pizzakahvila Kahpitsassa on tarjolla pitsaa ja pikkupurtavia, paikallisia kahvileipiä ja virvokkeita, joita voit nauttia tunnelmallisen takkaleivinuunin äärellä.

Kirjastobaari Hiekkapakka sijaitsee Relax Span vieressä hotellin pohjakerroksessa.

Ravintola Rinnetupa sijaitsee Ukko-Kolin rinteiden juurella. Siellä tarjoilla laskettelijan klassikoita, kuten kuumaa kaakaota ja hampurilaisia.

Kokous- ja juhlapalvelut
Hotellistamme löytyy erilliset tilat 2-50 henkilön tapahtumille ja yhdisteltyinä tiloihin mahtuu jopa 100 henkeä. Myyntipalvelustamme saatte räätälöidyn tarjouksen ryhmänne tarpeiden mukaan niin majoituksesta, kokouspalveluista, ruokailuista kuin aktiviteeteistakin. Katso tarkemmat tiedot tästä.

Green Key
Hotellimme on sitoutunut ottamaan toiminnassaan huomioon ympäristön hyvinvoinnin. Tästä todistuksena
 Break Sokos Hotel Kolille on myönnetty Green Key –merkki. Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, joka edistää kestävää matkailua. Ympäristösertifioitujen hotellien myötä matkustajilla on entistä paremmat mahdollisuudet tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja sekä pienentää omaa hiilijalanjälkeään.  

Allergiatunnus
Sokos Ho­tel­lit ovat saa­neet en­sim­mäi­se­nä ma­joi­tus­yri­tyk­se­nä Suo­mes­sa Al­ler­gia- ja ast­ma­lii­ton Allergiatun­nuk­sen käyt­tö­oi­keu­den. Break Sokos Hotel Koli on yksi tun­nuk­sen käyt­tö­oi­keu­den saa­neis­ta ho­tel­leis­ta.

Al­ler­gia­tun­nus tar­koit­taa, että ho­tel­li­huo­neis­sam­me on nyt:

 • puhtaampi sisäilma 
 • tarkoin mietityt siivousmenetelmät ja -materiaalit 
 • tuoksuttomat siivousaineet 
 • allergiaystävälliset sisustusmateriaalit ja -tekstiilit 
 • raikkaat vuodevaatteet 
 • tuoksuttomia henkilöhygieniatuotteita tarjolla 
 • eläinystävien kanssa matkustavat asiakkaat yöpyvät aina eri huoneissa kuin allergiset asiakkaat 

 

Vendor Information

 • Store Name: local4u shop
 • Vendor: Outi Lyte
 • Address: Otsokatu 1
  Lahti
  15950
 • No ratings found yet!

Sijainti kartalla

Saatat myös pitää...