Yrittäjä, liity mukaan!

Oletko ravintoloitsija-majoittaja, kauppias tai kauneudenalan yrittäjä? Tarjoatko kokemuksia, tekemistä, elämyksiä tai mahtavia tuotteita ja haluat tulla paremmin nähdyksi sosiaalisessa mediassa myös valtakunnallisesti?

Local4U tekee yrityksesi mainokset ja hoitaa “somettamisen” puolestasi. Sivuiltamme löytyy helposti kaikki uniikit, paikalliset tekemiset sekä kokemiset ja kuluttajan on helppo tutustua palveluihisi.

Local4Un avulla voit luoda uusia palvelukokonaisuuksia, päiväretkiä ja/tai tarjouksia yhdessä muiden yrittäjien kanssa kauttamme ja siten saavuttaa uudenlaisen asiakaskunnan. Tiimimme auttaa tarvittaessa myös palvelumuotoilussa.

Jos aikaa ei tunnu riittävän tarpeeksi markkinointiin sosiaalisessa mediassa, mutta tarvitset lisää näkyvyyttä niin liity mukaan paikalliseen porukkaan Local4u.fi!

Mikä on Local4U?

Local4U helpottaa kuluttajaa löytämään kaupunkien parhaat käyntikohteet ja paikallisten yrittäjien palvelut yhdellä silmäyksellä! Local4U tiimi panostaa Sinun yrityksesi näkyvyyteen ja helpottaa markkinointiasi sosiaalisessa mediassa.

Local4U innostaa kotimaanmatkailuun ja kiteyttää kaupunkien tarinat Local4U INFO-paketeissa. Tuomme perinteiset TORIT kartalle ja Tour de Local4U reittien avulla kaupungin parhaimmille kävely-ja juoksureiteille pääsee yhdellä klikkauksella. Yrityksesi sijoitetaan Tour de Local4U reitin varrelle ja Google Mapin avulla asiakas löytää helposti suoraan ovellesi. Local4U toimii erinomaisena “työkaluna” Hotellien ja majoittajien vastaanotossa.

Jos yrityksesi sijaitsee kauppakeskuksessa, klikkaamme sinut mukaan KAUPPAKESKUS VALIKKOON tai jos tarvitset VARAUSKALENTERIN pysyvästi tai väliaikaisesti, lisäämme sen mainokseesi. Voit näkyä useissa valikoissa samanaikaisesti palveluistasi riippuen.

Teemme yhteistyötä kaupunkien omien matkailusivustojen kanssa, tarjoamme harjoittelupaikkoja matkailu-ja markkinointialan opiskelijoille sekä etsimme Yrityskummeja yrityksistä, ketkä haluavat auttaa paikallisia pienyrittäjiä. Olemme aloittaneet palvelun kesäkuussa 2021 Euroopan ympäristöpääkaupungista Lahdesta ja 18 uutta Local4U kaupunkia on avattu helmikuuhun 2021 mennessä. Jos palvelusi on muualla kuin jo avatuissa palveluissa, olet tervetullut, avaamme paikkakuntasi sivuillemme.

Local4u.fi tarjoaa yrittäjälle…

 • 1-3 yrityksesi mainosta ja/tai esittelyä local4u.fi sivuilla
 • Maksuttoman Local4U mainosmateriaalin tuotannon omalla logollasi teksteineen
 • Karttanäkyvyyden ja klikkauksen Tour de Local4U reiteille
 • Varauskalenterin
 • Maksettua Local4U yhteismarkkinointia sosiaalisessa mediassa
 • Sparrausta palvelumuotoilussa ja verkostoitumisen muiden yrittäjien kanssa
 • Valtakunnallisen näkyvyyden Local4U somepostauksissa (Facebook, Instagram)

Miltä Local4U tuntuu lompakossa…

Local4U Hinnasto:

 • 1 mainos ja yritysesittely 19,90€/kk 197€/vuosi
 • 2-3 mainospakettia 29,90€ /kk 296€/vuosi
 • 4-6 mainospakettia 59,90€/kk 593€/vuosi
 • Varauskalenteri +15€/kk
 • Varauslinkki MAJOITUS-JA KULJETUSVALIKOISSA 9,90€/kk 98€/vuosi

Tarjoamme ensimmäisen kuukauden maksutta!

Tule maksutta mukaan, saat Local4u mainosmateriaalin heti omaan käyttöösi!

Voit valita kuukausi- tai vuosilaskutuksen. Jos haluat maksaa lopun 11 kk vuosimaksun kerralla, tarjoamme NYT -10% alennuksen. Vuosimaksu maksetaan maksuttoman kuukauden jälkeisenä kuukautena.

Maksuehto on 14pv netto ja hintoihin lisätään Alv 24%.

Kuukausilaskutuksella irtisanomisaika on 2kk, muuten Local4U sivustolta voi irtisanoutua jättämällä vuosilaskun maksamatta.

Mistä aloitetaan …

Local4U paikkakuntien avaaminen ja kehitystyö on hanke ja kunnianhimoinen kokonaisuus, mihin olemme koko sydämellämme sitoutuneet. Pienyrittäjien ydinosaamisen esille tuominen on kuluttajan palvelunvalinnassa tärkeää ja siksi haluamme tuoda esiin juuri Sinun yrityksesi vahvuudet. Nyt on aika valita lomakohteeksi oma kotimaa, tukea paikallisia yrityksiä nauttien heidän palveluistaan ja viihtyä lähellä!

Täytä alla oleva lomake tai ota yhteys asiakaspalveluumme info@local4U.fi

Lähetä yrityksesi logo ja kuvia info@local4u.fi ja voimme halutessasi kopioida kuvat sivuiltasi, muokkaamme ne sopiviksi.

LOJAALISTI PAIKALLISTA…

Haluatko Local4U Yrityskummiksi?

Local4U yrityskummiksi voi liittyä lahjoittamalla pienyrittäjille mainospaketti Local4U.fi sivuille. Local4U yrityskummina vaikutat suoraan kivijalkayrittäjien liiketoiminnan kehittämiseen kaupunkikeskustoissa ja maakunnissa.

Yrityskummien logot kiinnitetään Local4U.fi sivustolle sekä markkinoituihin Local4u.fi mainoksiin.

 • 10 kpl Local4U- yrittäjämainosta 190€ + Alv24%/kk 1-2 paikkakuntaa, minimi kuukausisopimus 12kk
 • 40 kpl Local4U- yrittäjämainosta 450€ + Alv24% kk 2-5 paikkakuntaa, minimi kuukausisopimus 6kk

Lähetä viesti info@local4u.fi niin otamme yhteyttä Sinuun!

Tervetuloa mukaan tukemaan yritystoimintaa ja edistämään kotimaan matkailua!

  Yrityksen tiedot

  Palvelu


  Arjen palvelutLiikuntaToimintaHyvinvointi-ja kauneusKulttuuri-ja opiskeluViihdeYrityksetRyhmilleMajoitusRavintolat & KahvilatShoppailu

  Palvelun hinta, tarvittaessa